Pluspunten
Goed bereikbaar. Zichtbaar.
VerbeterpuntenAltijd lastig om de juiste step te vinden
Pluspunten
Snelle levering, korte lijnen qua commmunicatie
Pluspunten
Zeer snel en correct geleverd, alles vlot verlopen, bedankt!
Pluspunten
Zeer snelle en correcte levering, onbeschadigd. Makkelijk in elkaar te zetten.
VerbeterpuntenPrecieze beschrijving hoe de fiets in elkaar te zetten.
Pluspunten
Snelle levering, klantvriendelijk
Pluspunten
Goede communicate, snelle verzending.
Pluspunten
mooie website, ruime sortering
Pluspunten
Door misverstand verkeerde kleur geleverd. Fout onmiddellijk hersteld en nog super snel ook!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Super snelle levering en goed materiaal! Wij zijn helemaal super tevreden over de levering en bezorging. En onze zoon is helemaal blij met zijn stoere loopfiets!!!!!!! Een dikke 10 en zeker betrouwbaar!
Pluspunten
Goede website. Nette prijs.
VerbeterpuntenBezorging ook op zaterdag
Pluspunten
Beste prijs en snel geleverd.
Pluspunten
Ziet er goed uit maar net ontvangen dus verdere beoordeling is moeilijk tot onmogelijk
Pluspunten
Snelle levering & goede prijs!
Pluspunten
Gunstige prijs, snelle levering net kontakt
Verbeterpuntenbetaling via paypal zou plezierig zijn daar ideal nog al eens storing geeft ook nu. en dan word het ineens lastig. Ook geeft paypal de consument een extra beschermd gevoel.
Pluspunten
Supersnel gereageerd op mail, hele snelle reactie na bestelling en binnen afgesproken tijd geleverd.
VerbeterpuntenBericht van koerier over aflevermoment ontbrak, dat vonden we een beetje lastig: wanneer wordt de bestelling nou eigenlijk bezorgd?
Pluspunten
afspraak over bezorging en deze is perfect nagekomen.
Pluspunten
Supersnelle levering, prijs, goede bestel- en verzendinformatie na het bestellen
VerbeterpuntenMontage handleiding. ( ontbreekt nu )
Pluspunten
Snelle levering,goede kwaliteit driewieler, makkelijk zelf in elkaar te zetten.
Pluspunten
Super blij met de snelle levering hierdoor had mijn zoontje zijn step op zijn verjaardag!
Pluspunten
Een hele snelle levering, een bedrijf om te vertrouwen, Nazorg en garantie kan ik nog niks over zeggen, maar denk ook wel dat dat inorde zal zijn.
Dorpsstraat 56
6871AM Renkum