Pluspunten
Komt afspraken na, bij vragen wordt je echt geholpen! Heeft laagste prijsgarantie en dat zijn ze ook echt nagekomen er is een bedrag terug gestort!
VerbeterpuntenChauffeur kwam later dan de afspraak, zou tussen 13.00 en 16.00 komen werd na 17.00 had ons nummer dus kon even met ons contact opnemen is niet gebeurd, wij hadden die dag nog meer plannen dus dat werd even spannend!
Pluspunten
Op verzoek super snelle levering (fiets moest op tijd zijn voor verjaardagsfeest) lokale fietsenwinkel kon de Alpina clubb 22" pas leveren in augustus (2013) nu binnen 2 dagen in huis. spatbord was beschadigd tijdens transport; direkt een oplossing geboden door een nieuw spatbord op te sturen en uitleg over de montage. Mijn zoon fietst inmiddels heerlijk op z'n nieuwe fiets.... de eerste beschadigingen zitten er nu ook al weer op....
Pluspunten
Fijne website, snelle levering, bestelling was degelijk verpakt
VerbeterpuntenEen track&trace optie voor kleine bestellingen (een loopfietsje in mijn geval) was handig geweest, zodat je weet hoe laat de bestelling wordt bezorgd.
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit en prettig en deskundig personeel
Pluspunten
Super snelle levering ivm verjaardag!!
Pluspunten
Ik vroeg de fiets nog voor Hemelvaartsdag te leveren en hebben ze hebben gewoon aan mijn verwachtingen voldaan, geweldig!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door.
Pluspunten
Overzichtelijke webshop, scherpe prijs voor een kwaliteitsfiets, geen bezorgkosten en levering tot aan de deur, communicatie vlot en duidelijk, afspraken werden nagekomen, kortom ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke afspraken, goede telefonische bereikbaarheid. Er is extra moeite genomen om de bestelling snel te laten leveren. Heldere prijzen zonder verrassingen achteraf.
Pluspunten
Perfecte service, snelle reactie op e-mails. Tijdens uitpakken van de fiets kwam het mandje er gedeukt uit. Direct mailtje gestuurd en zelfde avond nog reactie. Afspraak gemaakt dat er een nieuw mandje opgestuurd gaat worden en volgens afspraak op zaterdag binnen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles uit de kunst!
VerbeterpuntenOver nazorg en vakmanschap kan ik niet oordelen, want ik heb de step pas gisteren aan mijn kleinzoon gegeven.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering en mooi product.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Alles okido
Pluspunten
Supersnelle levering en alles naar wens!
Pluspunten
snelle levering voor Belgie
Verbeterpuntenmails mogen iets persoonlijker
Dorpsstraat 56