Heldere communicatie, snelle levering.

Heldere communicatie, snelle levering. Met hierbij een duidelijke gebruiksaanwijzing hoe e.e.a. te bevestigen! Ik heb gekozen voor een z.g. blinde bevestiging. Geen zichtbare gaten en door voorzichtig te plaatsen 100% waterpas :-) Oogt Top!

• Soort bord bedrijfsnaam

Perfeckt

Is precies zoals het moest zijn

• Soort bord Alleminium

Fijne service, mooi resultaat

Hadden een emaille bordje besteld in een door ons gekozen lettertype. Heel fijn dat dit kan! Levertijd was wel lang maar was het wachten waard.

• Soort bord Emaille naambordje

Super mooi product!

Fijn contact vooraf, duidelijke antwoorden, goede service en snelle levering

• Soort bord Naambordje

Goed en snel

Goed en snel

• Soort bord Naambord

Uitstekende service en prima kwaliteit

Ben zeer tevreden

• Soort bord Aluprint

Geweldig mooi naambord!

Wat zijn wij blij met het naambord bij de voordeur met de foto van het hondje erop! Het ontwerp, de foto die vrijgemaakt is van de achtergrond, de kwaliteit van het naambord en de uitstraling van het geheel, is werkelijk fantastisch! Een zeer snelle verwerking en levering van het naambord! Heel hartelijk dank! Familie van Liere

• Soort bord Naambord voordeur

Enorm tevreden over het resultaat en de inzet.

Geweldige service en bereid om mee te denken voor oplossingen, het eindresultaat was verbluffend gewoon. Mooi herdenkingsplaat met foto bestand tegen weersomstandigheden en extreme hittes. In de toekomst gaan we zeker meer zaken doen met deze ondernemer.

• Kennis & Vakmanschap
  • Soort bord Herdenkings bord.

Mooi gemaakt

Snelle levering.

• Soort bord Groot messing naambord

Precies gemaakt zoals ik het wenste

Snel geleverd ook

• Soort bord naambord plexiglas

meedenken bij het ontwerp

keurig geleverd. schroeven en pluggen voor een muur te klein. kleeftape zal zich in de tijd moeten bewijzen

• Soort bord aluminium

Vlotte en vriendelijke service, prachtig product

Ik heb bij dit bedrijf een naambord besteld dat geen standaard afmeting had. Dus vooraf een mail gestuurd en al snel ontving ik een offerte. Ook werd er met mij meegedacht voor wat betreft de muurbevestiging. Het bord had ik na een week al binnen en het resultaat is erg mooi geworden. Bedankt voor de fijne afhandeling!

• Soort bord messing naambord

Alleen maar lof

Ik had snel een voorstel en een prijs nodig. Michel voldeed daar onmiddellijk aan. Hij had in 1(!) dag zowel een ontwerp als een offerte voor me klaar. De communicatie verliep vriendelijk en soepel. Een proefbordje om de kwaliteit te beoordelen was ook zo geregeld en de uiteindelijke bezorging was er binnen een paar dagen. De kwaliteit doet niet onder voor de schets. Al met al: niets dan lof voor deze uitzonderlijk goede service en kwaliteit!

• Kennis & Vakmanschap
  • Soort bord aluminium en plexi

Geweldige naambord

Zeer luxe en mooie naambord Alles zit erbij. Snelle levering keurig verpakt. Ik ben super tevrede

• Soort bord Staande met eigen foto

Heel erg tevreden!

Reeds meerdere bijbestellingen gedaan met verzending naar Frankrijk. Steeds zeer snelle en uitstekende service. Heel tevreden met het resultaat. De EasySwitch bordjes zijn echt uniek in hun genre!

• Soort bord EasySwitch

Meerdere keren een verzoek met ontwerp verzonden en kreeg ze iedere keer direct terug met goed advies van de ontwerper erbij. Echt een aaanrader, vakmensen!!

Zeker aan te raden

Snelle en goede service. Heel mooi resultaat. Top kwaliteit!

• Soort bord Stalbord met foto paard

Snel, professioneel, mooi

Dit is de tweede keer dat ik een plexiglas naambord met eigen afbeelding hier besteld heb. Allebei de keren zeer tevreden met het resultaat. Het maken van het ontwerp gaat heel snel en wijzigingen worden snel doorgevoerd. Ook snelle levering. Zeker een aanrader!

• Kennis & Vakmanschap
  • Soort bord plexiglas naambord met afbeelding

Onze ervaring is zeer goed

Het bestellen ging heel eenvoudig. Maar ook als je een bericht stuurt naar jullie, krijg je al heel snel een reactie. Wat superfijn is.

• Kennis & Vakmanschap
  • Soort bord naambordje met foto

Snel en fijn contact.

Snel en fijn contact over mijn gemaakte ontwerp. Door het aanmaken van een account hoefde ik het niet opnieuw aan te leveren en kon ik d.m.v. een betaallink makkelijk betalen. Daarnaast had ik het snel in huis.

• Soort bord Plexiglas

Prachtig naambord snelle levering

Heel mooi en net naambord

• Soort bord Emaille naambord langwerpig

naambord

Goedemorgen opzich is de naambord heel mooi maar waar ik niet tevreden over ben is de lichte kleur op de linkerkant de foto heeft nu niet dezelfde kleur

• Soort bord naambord paard

Prettige ervaring met "jouw naambord" vlotte levering en dito afhandeling.

• Soort bord N.v.t.

Messing naambord voor tandartspraktijk ; precies zoals we het vroegen.

Interessant is dat je een digitaal voorbeeld krijgt van je project zodat je nog kan bijsturen indien nodig. Dit gebeurde heel correct. Zending goed verpakt ter voorkoming van transportschade. Tevreden klant.

• Soort bord Naambord

Keurig afgewerkt , geen opmerkingen.

Top!!!

de Fok 9

1742 PC Schagen

Over Jouw Naambord

Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.