Ik ben zeer tevreden over de service die me is gegeven bij Jouw naambord. Het bordje was snel klaar en geleverd en prijs kwaliteit-verhouding is ook goed! Ik kan tussentijds communiceren met de vormgever en dat verliep ook duidelijk en soepel. Ik kan "jouw naambord" zeker aanbevelen.
een prettige en vlotte ervaring met jouw naambord
Zoals het hoort
Mooi geprint en gratis gecoat met UV-filter.
Mijn Stalbord is echt prachtig gemaakt. De foto is zeer mooi op het Stalbord. Ook had ik problemen met mijn foto te uploaden en dit is meteen opgelost, ik heb gwn de foto door gemaild en dan hebben ze mijn order gewoon zelf aangemaakt. Super goede service, zeer klant vriendelijk. Ik zou het iedereen aanraden om bij jullie een Stalbord te laten maken. Top gewoon!!
goede kwaliteit voor een goede prijs, en geleverd op de verwachte datum.
Wij hadden een best complexe vraag. Levering, onder tijdsdruk, van een naambord met een specifiek lettertype dat past bij de uitstraling van ons bedrijf Wierschuur Nieuwland. De Zuiderzeekeet werd feestelijk geopend en dan moest het bord natuurlijk hangen. Dankzij hele goede service is dit gelukt. Waarvoor nogmaals dank!
Goede kwaliteit-prijsverhouding, goed meegedacht door Naambord.nl om tot een mooi resultaat te komen. Stipte levering.
Ik heb het naambord en het is prachtig
zie boven
Een aanrader, veel keuze, mooi.
Naambord was precies zoals ik der besteld had en mooi op tijd geleverd
Goede kwaliteit product en zeer snelle levering.
Goed bedrijf, luistert naar de klant alles in goed overleg. Snelle levering en goede kwaliteit naambordje, ziet er professioneel uit. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
Naambord ontvangen. Echt mooi geworden! Was even zoekende op de website voor lettertype. Goede communicatie, fijn dat je eerst ontwerp ontvangt. Kortom een tevreden klant
Blij met mijn nieuwe naambordje. Fijn dat je gratis een ontwerp kan laten maken en daarna pas hoeft te beslissen om de bestelling te plaatsen. Het bordje was vervolgens heel snel geleverd, en was eenvoudig op te hangen.
We hebben gevraagd twee ontwerpen te maken, zodat we ze konden vergelijken. Deze werden zeer snel gemaakt. Na onze keuze te hebben gemaakt en de bestelling geplaatst werd het bordje razendsnel geleverd. Erg tevreden met het resultaat.
Fijn overleg gehad met een fantastisch naambord als resultaat.
Naambord wordt geleverd precies zo als afgebeeld op de site. Concept is ook fijn voor evt wijzigingen. Prettig contact bij vragen.
Prima kwaliteit snelle levering en goede service
Had wat vragen en via de mail snel en correcte antwoorden. Wou wat aanpassingen die niet op site stonden (andere kleur achterplaat) en ook dit was geen enkel probleem. Netjes en snel geholpen en dik tevreden met de persoonlijke benadering!
Het was fijn dat je een proefdruk op de mail krijgt zodat je een idee hebt van hoe het eruit komt te zien. Eenmaal aangekomen was ik verbaasd over de goeie kwaliteit!! Echt top
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.