Snelle service, vriendelijk en goed product. Heldere uitleg. Goed ingepakt tegen beschadigingen.
Ik wilde een wijziging en dat is direct aangepast. Top service, goede kwaliteit en snelle levering!
Onlangs een naambordje besteld via Jouw Naambord.nl; ruime keuze (voor ieder wat wils) van hoogwaardige kwaliteit en goede communicatie via de mail. Je kunt zelf een ontwerp laten maken, die binnen enkele uren wordt toegezonden. Indien je iets gewijzigd wil hebben, kan dit ook en volgt er ook snel reactie. Bij akkoord volgt de betaling pas. Dit was erg fijn. Wij vonden het wel jammer dat het ontwerp niet gelijk zichtbaar werd bij het kiezen, zodat je verschillende naambordjes naast elkaar kunt vergelijken en je net zo veel kan uitproberen tot je het goed vindt. Het naambordje hadden wij binnen enkele werkdagen binnen. Het is van erg goede kwaliteit en makkelijk te bevestigen. Wij raden Jou w Naambord zeker aan!
Goeie en vriendelijke mailcontact. Snel regeren. Denkt mee met wat je graag wil hebben en wat de beste optie's zijn. Wij wilden en naamdeurbordje die niet stanaard te verkrijgen zijn. Bordje is gemaakt er erg mooi geworden.Snelle en nette levering ! Zou er zo weer wat bestellen !
Naambordje Op naam van Loyaerts Willy
Fijn dat ik niet zelf mijn bord hoefde te ontwerpen. Het is mooi geworden en de prijs-kwaliteit verhouding vind ik goed. Mijn vragen vooraf werden snel beantwoord. En verwarring over de kleur werd gelukkig snel opgelost.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de keuze die ik maakte Toen ik een andere kleur letter had dan aangegeven werd ik nog nagebeld dat ik toch wel de kleur kon krijgen die ik wilde Ik ben van plan binnenkort nog een bordje te bestellen
Al meerdere keren beroep op gedaan en steeds snelle respons, goeie service en zeer degelijk materiaal!
Professionele fijne snelle service Met prachtig resultaat
Goede service !
Bord ziet er top uit. Ook mijn design dat ik aanleverde hebben ze naar wens aangepast. Helemaal super.
Snel en adequaat , gelijk een bevestigingsmail dat er aan gewerkt word , en binnen de afgesproken tijd !! Super bedrijf goed geregeld , kan het iedereen aanbevelen
We zijn erg blij met de naambord. Het begeleidend beschrijving wat wij erbij ontvingen hielp ons enorm. Ook vinden wij het prettig dat beschreven werd van welk type hout de naambord gemaakt is en ook dat ie gelakt is/ behandeld met een vernislaag. Subliem! Het advies om even te wachten met bevestigen en na bevestigen zelf ook nog een lak ( blanco bijv. ) te geven, is zeer welkom. Fijn dat er bevestigsmateriaal bij zit. We hebben absoluut ervaren bij openen van het prachtige exemplaar, dat deze met uiterste zorg is ontworpen en keurig behandeld. Onze grote dank voor het mooie exemplaar en de service tijdens en ná bestellen.
Goede service + goede kwaliteit
prima bord
Wat fijn is dat je niet meteen hoeft te kopen maar eerst een voorbeeld krijgt hoe het gaat worden. Super snelle levering daarna
Een mooi en duidelijk bordje, achterop dubbelzijdig plakband wat erg makkelijk kan wezen. Zelf heb ik er gaatjes in geboord ( wat ook erg goed en makkelijk te doen is) om het boordje aan een wat dunner ijzeren frame te bevestigen. Een aanrader om regels van een ( in mijn geval VVE) duidelijk weer te geven.
komt alle afspraken na.
Met ons naambord hadden we een specifieke vraag. Michel Pouli pakt dit zorgvuldig en prettig op. Hij kwam met een heel goed ontwerp. Het is fijn dat je direct communiceert met iemand die weet waar het over gaat.
Het resultaat beantwoord aan mijn wensen en doelstelling
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.