Heel tevreden, snel geleverd.
Ik ben goed geholpen, waardoor ik veel vertrouwen had in de service die werd verleend. Ook ben ik echt heel erg tevreden met het resultaat. Een aanrader!
Erg fijn en snelle service!
Heel leuk!! Perfect en superleuk als cadeau!
Snelle service, goede ondersteuning bij het ontwerp en het eindresultaat is prachtig!
Super snel, duidelijk en goed te betalen.
Heel mooi bordje helemaal zoals verwacht.
Kosteloos ontwerp waar je akkoord op geeft. Dat is prettig. Extra pre is dat het logo hertekend kon worden. De communicatie via de site vond ik soms wat moeizaam, maar dat werd weer goed gemaakt door de goede bereikbaarheid via de mail en telefoon. Het resultaat is heel mooi. Prima kwaliteit voor een eerlijke prijs.
Ons 6 jaar oude bedrijfsnaambord vervangen, wederom door Jouw Nnambord, prijs/kwaliteit uitstekend, levering perfect Dikke 10
De communicatie via de email over de opzet van het bord gaat snel. Verdere communicatie over de levering is heel duidelijk. Het resultaat is heel mooi.
Goede service en advies
Heel blij mee! eerst proefdruk waarna je op je gemak een keuze kunt maken
Uitstekende kwaliteit, goede service, snelle levering en duidelijke instructie voor een mooie prijs!
Ik dacht laat ik is op internet zoeken naar een leuk naam bordje. Nou gevonden! Super kleurrijk en onze namen staan er zo goed op. Super service en snelle levering. Had graag mijn bordje laten zien maar dat lukt niet met uploaden.
Makkelijk te ontwerpen en te bestellen. Snel geleverd en prima kwaliteit.
Snelle levering , en prachtig gemaakt , dus zeer tevreden
Het bestand dat ik aanleverden was niet scherp genoeg. Er was snel contact en alles kon goed worden aangepast zodat er snel een goed product was. Het resultaat is erg mooi en oogt professioneel!
Het naambord wat ik had besteld was helaas niet helemaal goed, er zaten wat witte stipjes op. Een mailtje met foto gestuurd en de volgende dag had ik al een nieuw bordje in huis die helemaal goed was!! Super blij mee!!
Heel mooi gemaakt en supersnelle levering.
Op donderdag bestelling gedaan, op vrijdag wat mail verkeer gehad over details van het ontwerp en maandag had ik het bordje in huis. Netjes gemaakt en degelijk verpakt. Wat vooral belangrijk was aangezien het met de gewone brievenpost werd gestuurd.
kon. Wilhelminastraat 30
4145KJ Schoonrewoerd
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.