Pluspunten
Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd en mee gedacht, over zowel het product als de prijs. Het resultaat was echt prachtig, 100% tevreden!
Pluspunten
er wordt over nagedacht hoe een naambordje nog mooier kan
Pluspunten
Goede kwaliteit en zeer mooi gemaakt!
VerbeterpuntenIk had meer informatie willen ontvangen over wanneer ik het product zou ontvangen.
Pluspunten
ruime keuze model vooraleer definitieve bestelling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ben erg tevreden over ons naambord..
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Heel fijn dat er werd meegedacht over het ontwerp , ben heel tevreden!!
Pluspunten
Snelle levering, naambordje is mooi
VerbeterpuntenCommunicatie was goed, maar iets té. 6 mails voor 1 order is wat veel en moet anders kunnen. Maar liever te veel communicatie dan te weinig, maar persoonlijk zou ik het wel aanpassen.
Pluspunten
Goed bereikbaar. Je krijgt gelijk de eigenaar zelf aan delijn of mail.
Pluspunten
Super snel antwoord op de mails
Pluspunten
Het naambordje ziet er erg mooi uit. Een aanpassing na het proefvoorbeeld werd meteen doorgevoerd. We zijn erg tevreden over de verwerking van onze aanvraag en al helemaal over eindresultaat.
Pluspunten
Het bordje was niet goed maar de leverancier heeft er alles aangedaan om het zo spoedig mogelijk opnieuw te leveren.
Pluspunten
Er ging iets mis met de productie en ik werd meteen geïnformeerd. Vervolgens werd een nieuwe leveringsdatum gemeld en op die datum naambord ook ontvangen. Klasse dat er meteen gecommuniceerd werd!! Zeer tevreden!!
Pluspunten
We hebben eerder een naambord besteld, na 2 jaar moest er een naam bij bij ons, kwaliteit na 2 jaar was nog goed. We hadden extra wensen bij de eerste,gemaild en we kregen het perfecte naambord! Bij de tweede idem.
Pluspunten
mooi afgewerkt naambord
Pluspunten
Contact via de mail en telefoon verliep erg gemakkelijk. Goede en duidelijke uitleg. Ook als er iets onverwachts aangepast moet worden, is dat geen probleem. Top service!
Pluspunten
Ben super blij met ons naambord, precies zo als ik mij voorgesteld had. Ik had een foutje gemaakt , gebeld hierover en het werd gelijk opgelost. Een dikke 10 hiervoor. Groetjes Bianca Schijvenaars - Radjbali
VerbeterpuntenGeen..
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.