Pluspunten
Prima product en dito levering.
VerbeterpuntenAan de prijzige kant
Pluspunten
Mooie bordje, alle benoigdheden aanwezig voor snelle bevestiging, snelle levering. Aanrader!
Pluspunten
Superservice bordje op ons verziek zelfs naar Iostenrijk verzonden. Verder super
VerbeterpuntenKlein minpuntje website is onduidelijk mbt goedkeuren ontwerp
Pluspunten
Duidelijke site, nette prijs en prima verzending Aluminium plaat met tekst en foto mogelijk Coating over foto mogelijk Krijg eerst een voorbeeld van het bord te zien Bedrijf denkt mee en maakt voorbeeld
VerbeterpuntenDikte aluminium plaat dunner dan verwacht maar zeker in orde ( dikte beter aangeven)
Pluspunten
Probleem fijn verholpen, zeer betrouwbaar
Pluspunten
Top bedrijf...mooi uitgevoerd
Pluspunten
Snel, goede prijs/kwaliteit verhouding. Bedrijfenkt mee voor een uiteindelijk zeer goed resultaat. Staat voor vakmanschap.
Pluspunten
Prettige en snelle communicatie over de bestelling. Mogelijkheid om via de mail een proef te ontvangen en deze in overleg nog te wijzigen. Mogelijkheid om eigen foto's/tekeningen op het naambord te laten afdrukken. Mooi resultaat, precies zoals in het per mail gestuurde voorbeeld.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prima communicatie, snel aanpassingen gedaan en keurig op tijd geleverd. Eind product komt overeen met het digitale voorbeeld.
Pluspunten
Snel, en indien nodig snelle communicatie ! Top!
Pluspunten
Handige website om het huisnummer nummer bord te ontwerpen en te bestellen.
VerbeterpuntenGoedkeuren van het ontwerp voordat het definitief gemaakt wordt en gelverd was niet helemaal duidelijk waardoor er nog een keer heen en weer gemaild moest worden
Pluspunten
Snelle levering en precies zoals afgesproken. Een supermooi naambordje ontvangen.
Pluspunten
Kwaliteit van het product, status updates van de bestelling.
VerbeterpuntenDe bezorging van het product verliep via DHL die het pakket bij mijn buren bezorgde aangezien ik niet thuis was. Zelf ervaar ik het als onprettig als ik een pakket moet afhalen bij mij buren. Een verbeterpunt is om ook een berzorgdienst aan te kunnen bieden die het pakket bij een bezorgpunt aflevert waar ik het zelf kan ophalen, bijvoorbeeld bij een supermarkt of bouwmarkt. UPS doet dit (als ik het juist heb?)
Pluspunten
Prima kwaliteit, prettig in contact, geen gedoe met retour/herstel
Pluspunten
Prettig en vlot mailcontact. Mooi naambordje, erg blij mee!
Pluspunten
werkt snel en makkelijk en prettig
Verbeterpuntengeen
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.