Pluspunten
Ik had wat opmerkingen bij mijn bestelling geplaatst. Daar is heel goed naar gekeken en naar gehandeld. Ik ben erg blij met dit 'meedenken' en het uiteindelijke resultaat.
Pluspunten
Ik ben super tevreden!
Pluspunten
Duidelijke site en een snelle levering
Pluspunten
snelle levering. Fijn dat je eerst een concept kan ontvangen. Goede service! (de 1e levering voldeed niet, er werd direct een nieuwe gestuurd)
Pluspunten
Goed bedrijf, en netjes geholpen.
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
Niks mis met prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenLevering langer dan verwacht zonder daarover te communiceren (pas bij navraag)
Beste H. Koeze, Hartelijk dank voor uw review. Op de site staat bij het door u bestelde bord een levertijd van 7-10 werkdagen. Na 8 werkdagen is het naar u verzonden. Uw opmerking dat de levering langer was dan verwacht is dan ook niet terecht. Met vriendelijke groet, Michel Pouli
Ophangsysteem van NAambordje is best dik.
Pluspunten
Meerdere concepten met eigen naam en huisnummer toegestuurd gekregen om een keuze te kunnen maken tussen de verschillende opties. Super service.
Pluspunten
* snel geleverd * mooi naamplaatje * netjes * nette lettertype * verzorgd * zeker aan te bevelen
Pluspunten
Snelle levering En eerst een concept van het ontwerp
Verbeterpunten-
Pluspunten
Echt geweldig! Binnen een paar uur een mooi voorbeeld op de mail en 2 dagen later ons mooie naambord al binnen. Wij zijn supertevreden en krijgen leuke reacties op het bord.
Pluspunten
Super service...en lekker snel ook. Top!
Pluspunten
Na meerdere bedrijven te hebben aangeschreven kon ik bij dit bedrijf wel terecht voor een naambordje met een afwijkende maat. Goed advies over kleur, lettertype en materiaal. Zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering en mooi produkt
Pluspunten
Zeer goed bedrijf. Mooi bordje gemaakt. Ziet er professioneel uit.
Pluspunten
Het eerste naambord bleek twee krassen te hebben toen het bij Michel Pouli aankwam en werd door Michel Pouli afgekeurd. Er werd een nieuwe gemaakt. Ik kreeg een telefoontje met de mededeling dat het daardoor even wat langer ging duren. Goede communicatie en fijn dat Michel Pouli kritisch de naamborden beoordeelt.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Super prompte service
VerbeterpuntenManier om te bestellen via website vond ik lastig, het duurde even voordat ik kon vinden waar ik het naambord kon bestellen en betalen.
Pluspunten
Kwalitatief goed product. Positief klantencontact.
Pluspunten
goede ondersteuning bij het persoonlijk vormgeven van het naambord.
Pluspunten
Super snel werkend bedrijf
VerbeterpuntenBeter en duidelijkere website
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.