Pluspunten
goede communicatie!
Verbeterpuntenik wist niet dat de perspex afdekplaat zo snel zou krassen; achteraf had je bord een slag groter gemogen.
Pluspunten
Goede en adequate service.
Pluspunten
Vul ik niet in
VerbeterpuntenVul ik niet in
Pluspunten
Fijn dat je eerst een ontwerp te zien krijg, zodat je qua grootte letters en verhoudingen weet waar je aan toe bent
VerbeterpuntenMisschien iets 'dikker' inpakken
Pluspunten
Ontzettend mooi naambord. Bij bestelling kreeg ik snel een goed ontwerp toegestuurd en ook de leverdatum was prima.
Pluspunten
Goede kwaliteit bord.
VerbeterpuntenGedrukte tekst/afbeelding staan een heel klein beetje scheef op het bord gedrukt, maar voor ons niet hinderlijk.
Pluspunten
Voordien een ontwerp zien over hoe iets eruit komt te zien
De kleur van het logo op het bord kwam niet overeen met die van mijn ontwerp. Dat vind ik erg jammer, want het is minder mooi en ik vind het niet zo professioneel.
Beste Suzanne Janssen, Ik heb uw order even nagekeken. Ik heb u 4 mails gestuurd om u te waarschuwen m.b.t. de kwaliteit van uw logo. Ook heb ik niets van u gehoord nadat u het bord ontvangen had. Jammer dat u dit niet gemeld hebt, dan had ik wellicht kunnen kijken hoe uw klacht opgelost kon worden. Zoals telefonisch besproken wacht ik uw foto's even af. Michel Pouli
Pluspunten
Duidelijke communicatie. Eerst een proefdruk voordat je definitief besteld. Alles heel netjes ingepakt
Verbeterpunten-
Pluspunten
Alles perfect geregelf
Nee
Pluspunten
Perfect geregeld allemaal
Pluspunten
Altijd reactie op mails
VerbeterpuntenAnders dan verwacht, ondanks voorbeelden
Beste Marjan en Lisette, Kunt u aangeven wat er anders is dan door u verwacht? Zover ik kan nagaan is exact het bordje geleverd als in het goedgekeurde voorbeeld? Vriendelijke groet, Michel Pouli
Pluspunten
Snelle afwikkeling. Goede prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Stipt Eerlijk Voeren goed uit wat je wilt
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.