Pluspunten
Super mooi geworden!! Word een leuk cadootje voor onder de kerstboom!
Pluspunten
De mogelijkheid, om het ontwerp vooraf te bekijken
Verbeterpuntenlevertijd ca 3 weken, mag iets vlotter
Pluspunten
Fijn om te kunnen overleggen n.a.v. het ontwerp. Alles kan en er ontstaat zeker een uniek naambord. Levering volgens afspraak, had het snel in huis. Ik heb i.i.g. enthousiaste reacties ontvangen en zal zeker reclame maken.
Pluspunten
goed communicatie, snelle reacties, levering sneller dan verwacht en toegezegd!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
gemakkelijk bestellen, snelle reactie na aanlevering gegevens
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over Michel Pouli. Het naambordje dat hij voor mij heeft ontworpen ziet er heel mooi uit. Ik was na het eerste voorstel al tevreden en dat gebeurd niet vaak. De snelheid op reageren van mails met vragen was ook heel snel en prettig en de levering heel vlot. Echt een aanrader!
Pluspunten
Snel reageren op vragen
Pluspunten
Sneller dan afgesproken en kompleet pakket. Netjes
Pluspunten
Omdat ik op de site meteen kon chatten, kwam ik er achter dat het mogelijk was om een naambord te krijgen met een deurbel er meteen in verwerkt. Ik moest ook een groot formaat naambord hebben en dit was ook mogelijk. Het ontwerp wat mij is voorgelegd met het lettertype waren erg mooi. Ik ben erg tevreden met het resultaat en nu moet hij alleen nog aangesloten en gemonteerd worden. Ik was zeer verbaasd welke mogelijkheden er allemaal waren, het overviel me eigenlijk een beetje. Zo kan je een eigen foto er op laten drukken en allerlei siertekens naar b.v. eigen idee of ontwerp. Als iemand iets aparts zoekt voor een betaalbare prijs zal ik deze site zeker aanbevelen.
Pluspunten
Snelle en correcte behandeling en afhandeling
VerbeterpuntenDe manier waarop het voorstel word getoond, is wat mij betreft niet heel duidelijk te vinden. Ik bedoel een duidelijke link.
Pluspunten
Aangegeven dat het logo voor 25 Euro opnieuw getekend mocht worden. Ontving toen een bericht dat dit niet nodig was omdat meegeleverde pdf prima was. De 25 Euro is dan ook niet gefactureerd. Eerlijke service!
kon. Wilhelminastraat 30
4145KJ Schoonrewoerd
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.