VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede bewerking van aangeleverde foto. Snelle communicatie. Eindresultaat is precies zoals ik gehoopt had.
Pluspunten
Michel heeft goed met ons meegedacht en naar wens het ontwerp van het door ons gekochte naambord aangepast.
Pluspunten
mooi naambordje, naar volle tevredenheid
Verbeterpuntenals er op de site vermeld staat tot 18.00 uur bereikbaar, en om17.45 uur de klantenservice niet meer bereikbaar, dit is misschien een verbeterpunt.
Pluspunten
gewoon via een mail het PDF opgestuurd omdat de maten wat anders waren. Is dus de persoonlijke aandacht die je deze digi-tijd graag wil zien
Pluspunten
Geweldig hoe er met je mee wordt gedacht. Alles wat ik graag iets anders wilde, werd meteen aangepast..... Super bedrijf......super kwaliteit. Het naambord is precies geworden zoals ik het voor ogen had. Heel speciaal....heel apart.... Een sieraad aan de gevel van onze nieuwe woning !!!!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle service en de afspraken nagekomen.
Pluspunten
Super mooi naambordje! Iets van je eigen smaak, maakt het apart wat je niet vaak ziet.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, we hadden op korte termijn een naambord nodig en er werd heel goed meegedacht zodat alles op tijd kon worden geregeld. Pakket is netjes op tijd met de post bezorgd, en verpakking was keurig! (stevig verpakt en alle benodigdheden netjes in de doos geplakt).
Verbeterpuntenabsoluut géén
Pluspunten
snelheid en vriendelijkheid
Pluspunten
- Mooi product, goed verpakt - Nette prijs - Precies volgens afspraak geleverd
Pluspunten
Dat ik eerst een voorbeeld thuisgestuurd kreeg, voordat ik definitief hoefde te bestellen.
VerbeterpuntenEr zaten 2 afstandhouders bij, maar ik wist niet zeker of ik er 1 of 2 nodig had om het bordje op te hangen. In de Montage instructie staat "wanneer u een groter bord heeft", maar er staat niet precies bij welke grootte.
Pluspunten
De verkoper denkt mee en kijkt naar de bestelling. Waardoor je zelf ook nog even checkt of jou bestelling klopt. Ik ben zeer tevreden
VerbeterpuntenHeb ik na aanleiding van deze bestelling niet
Pluspunten
Zeer duidelijke communicatie over de levering en de termijn waarop deze zou plaatsvinden. Ruim binnen de afgesproken tijd werd het ook daadwerkelijk netjes afgeleverd conform voorbeeld. Uitstekende service dus!
VerbeterpuntenWellicht iets meer over een mogelijke garantie vermelden oid. Ik heb dit niet kunnen vinden
Pluspunten
zeer snel geleverd binnen 3 dagen
Pluspunten
Snelle afhandeling, laagdrempelig mail contact. Goede service!
VerbeterpuntenRekeningnummer duidelijker vermelden
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.