Pluspunten
Paar uur na mijn bestelling het mooie ontwerp ontvangen waarna ik mijn akkoord heb gegeven. Het naambordje heb ik vervolgens de volgende dag al in ontvangst kunnen nemen. Super service, fijne communicatie en een heel mooi resultaat!
Pluspunten
Het geleverde werk ziet er echt fantastisch uit!n.c.t.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Snelle reactie met persoonlijk ontwerp. Erg goede en snelle service!!
Pluspunten
Snelle reactie. Op basis van een simpele pdf met logo kwam er een prachtig naambord. Levering ruim voor de deadline (onthulling door Stadsdeelvoorzitter)
VerbeterpuntenOp de website moest in eerste instantie een order worden aangemaakt. Hier was voor kleur slechts 1 optie (zwart), terwijl ik een logo in kleur had aangeleverd. Dit gaf onzekerheid over wat voor naamplaat we zouden krijgen.
Pluspunten
Hij is heel erg mooi geworden! Ben uiterst tevreden!
Pluspunten
* telefonisch en via mail goed bereikbaar * denkt goed, positief met klant mee * goed nakomen van afspraken
Pluspunten
Goede en snelle communicatie over de specificaties voor het ontwerp.
Pluspunten
Goed contact, snelle afhandeling
Pluspunten
voor herhaling vatbaar
Pluspunten
alles is netjes geleverd, het is ook fijn dat je vooraf je bestelling kan bekijken via de toegestuurde mail,het is de eerste keer dat ik hier besel,ervaar het als positief.
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
lekker creatief en anders dan het gemiddelde assortiment elders. daarbij strak en netjes.
Pluspunten
Mooie Kwaliteit en het naambord zag er precies zou uit als het voorbeeld dat eerder per mail werd toegezonden
VerbeterpuntenDe levertijd is iets aan de lange kant (15 dagen).
Pluspunten
Prachtig bedrijfsbord met logo. Erg mooi en professioneel.
Beste Franka, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Zoals op de website en in de bevestigingsmail wordt aangegeven is de productietijd 10-15 werkdagen. Dit heeft te maken met de unieke extra UV coating op het bord. Dit wordt bij een extern bedrijf aangebracht en kost daardoor extra tijd. Uw bordje gaat daardoor wel vele jaren langer mee. vriendelijke groet, Michel Pouli
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke communicatie per mail. Goed verzorgde verpakking en bezorging.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ontzettend tevreden!
Pluspunten
Foto mooi bewerkt!
Beste Willem, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Zoals op de website en in de bevestigingsmail was aangegeven is de productieafdeling van de aluminium borden gesloten geweest i.v.m. vakantie. De levertijd is daardoor inderdaad veel langer geweest dan wenselijk is. Inmiddels loopt alles gelukkig weer normaal. vriendelijke groet, Michel Pouli
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.