Pluspunten
Ik vond het heel fijn dat het logo in mijn kleuren is aangepast. Ik was hierin afhankelijk van anderen en nu kon het bordje snel besteld worden.
Pluspunten
Goed product, mooie plaat. Benadering eerlijk, direct, to the point, behulpzaam. Hel tevreden is de enig juiste kwalificatie.
Pluspunten
- vlotte communicatie - prima kwaliteit naambord - stevige verpakking
Verbeterpunten- verzendingskosten voor België aan de hoge kant
Beste Robert, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Zoals op de website en in de bevestigingsmail was aangegeven is de productieafdeling van de aluminium borden gesloten geweest i.v.m. vakantie. Daardoor is de levertijd helaas veel langer geweest dan normaal. vriendelijke groet, Michel Pouli
Bredere beugel/ plakstrip
Post gooit het zo in de bus, terwijl er breekbaar op staat, en er iemand thuis was om in ontvangst te nemen, misschien dit verbeteren met de post . verder perfect
Pluspunten
Zeer tevreden!!! Mooi naambord. Snelle levering en zeer prettige communicatie! TOP!!!!!!!!!!!!!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettig persoonlijk contact, snelle afhandeling, hoge kwaliteit!
Pluspunten
Goedkoop, goede service, denkt mee en helpt ook mee om het knelpunt op te lossen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
prachtig naambordje, mooie kleuren en mooi afgewerkt. via de mail werd er duidelijk en helder gecommuniceerd.
VerbeterpuntenZou eerder zijn verstuurd, was nu niet op tijd om cadeau te kunnen geven.
Mal om te boren, omdat de bevestigingsgaten vrij groot zijn en in het midden boren heel belangrijk is.
Pluspunten
Snelle reactie en verbetering van aangegeven punten. Het resultaat is mooi geworden.
Pluspunten
Snelle service, mooie kwaliteit foto laten drukken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, mooie afwerking, duidelijke montagehandleiding
Pluspunten
Zeer snelle service en snelle reactie op mail beantwoording. Het pruduct is ook uitstekend!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Mooi bordje geworden!
VerbeterpuntenMbt
Pluspunten
Goedkoop, mooi en snel
Pluspunten
Alles was duidelijk en snel
VerbeterpuntenMis een beschermplaatje over het bord heen. Of een soort bevestigingsraam, was mooier geweest
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.