Pluspunten
snelle reactie op mijn bestelling ik kreeg heel snel het voorbeeld doorgemaild ik heb alleen een positieve oordeel en het resultaat was nog mooier dan het voorbeeld
Pluspunten
Goede service, vriendelijk geholpen en snelle levering
Pluspunten
Professionele en snelle service, zeer mooi resultaat!
Pluspunten
Snelle bezorging, heldere communicatie, leuke producten
Pluspunten
Scherpe prijs en snelle leveren!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
ik vond het super mooi afgewerkt, en was erg blij dat u me op de hoogte heb gehouden van de bestelling, en ben blij dat je meer keuze s kan maken en dat u erbij helpt wat het beste is, u geeft ook goeie tips
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goede service, vooral door eerst een voorbeeld te mailen voor het betalen. Heel mooi product. Foto is mooi, lettertype geweldig, mooi materiaal
Pluspunten
Snelle mailwisseling, duidelijke antwoorden op mijn vragen, extra inzet (aangaande op maat maken), goede prijs en vrij snelle levering.
VerbeterpuntenDe website bevat zoveel informatie dat het een beetje onoverzichtelijk wordt.
Pluspunten
Geduld met klanten. Snelle reacties, kwaliteit, luistert goed naar de wensen van de klant en voert het ook zo uit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Duidelijke antwoorden op gestelde vragen, snelle levering, mooi product!
Pluspunten
Behulpzaam en geeft goed advies. Ook kan je eerst een voorbeeld laten maken en dan beslissen wat je wilt. Het eindresultaat is prachtig!
Er zat 1 klein foutje op het bord, maar aangezien het niet heel erg stoorde hebben we hier niets mee gedaan. Een extra controle voor verzending had misschien beter geweest want dan hadden jullie het wel gezien. We hebben de webshop doorgegeven aan vrienden en familie en als het goed is, is er al een nieuwe bestelling van familie bij jullie binnen
Pluspunten
Zag er super netjes uit! Mooi afgedrukt, text was nog veranderd zoals afgesproken.
VerbeterpuntenHet had iets sneller geleverd mogen worden, wellicht had ik zelf niet goed gekeken op de website maar het had duidelijker mogen worden gecommuniceerd wanneer we het product konden verwachten.
Pluspunten
Zeer snelle en professionele aanpak.
Pluspunten
Er is veel mailcontact over de wensen van de klant
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Heel duidelijk , kortmaar krachtig. Met goede mengeling van luisteren naar wensen clienten en persoonlijk advies.
Pluspunten
Goed contact via de mail over het te bestellen bordje. Michel dacht goed mee en uiteindelijk was het resultaat erg mooi. Bordje werd goed verpakt waardoor het zonder schade werd bezorgt.
Pluspunten
Snelle reactie qua email
VerbeterpuntenHet eerste naambordje was niet goed maar fout was gauw verbeterd
Pluspunten
Vlot contact, snelle afhandeling. Zeer vriendelijk.
Pluspunten
Constructieve bijdrage van het bedrijf met een zeer goed voorstel voor een ontwerp, waar ik zeer tevreden mee ben.
VerbeterpuntenVoor bevestiging van het plaatje is een profieltje meegestuurd, wat ik jammer vind, omdat het plaatje dan te ver van de muur komt wat volgens mij niet mooi is. Op de website was sprake van montage met 4 schroefjes in de hoeken, dat had ik liever gehad (wat ik nu zelf ga verzorgen). Suggestie: als optie bij bestellen mogelijk maken.
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.