Pluspunten
Product is mooi, gemaakt zoals ik dat wilde en snel geleverd. Zorgvuldig verpakt en in goede staat ontvangen ! Dank !
Pluspunten
Naar mijn wensen is er een mooi naambordje gemaakt! Niet duur voor een hele goeie service!
Pluspunten
Meedenken met de klant, meerdere keren voorstellen gehad zonder bijkomende kosten. Door het gewijzigde ontwerp en mijn voor uit betaling werd het teveel betaalde keurig teruggestort op mijn rekening. Kortom prima service! Een aanrader voor als je eens iets anders wilt.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Overzichtelijke website (op klein verbeterpunt zoals onder verbeterpunt beschreven na), duidelijk overzicht van de geboden producten, goede managing van de klantverwachting (voor mij als klant is het duidelijk waar ik aan toe ben), snelle reactie met het ontwerp en snelle reacties op vragen.
VerbeterpuntenBij het plaatsen van de bestelling was het net duidelijk dat er eerst een account aangemaakt moest worden op de website.
Pluspunten
Overzichtelijke website. je krijgt snel een bevestigingsmail. Je kunt de bestelling volgen. Pakketje passen voor de brievenbus dus geen gedoe met de postbezorging. Snelle levering.
Pluspunten
Denken mee, geven advies. De keuze die night niet in het bestelproces aanwezig is, wordt via mail aangeboden.
VerbeterpuntenBij versturen van het product staat de keuze die via internet is gemaakt, niet de aanpassing die via mail is doorgeven.
Pluspunten
Uitstekende service, snelle afhandeling en levering, klantvriendelijk en prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
Snel antwoord op je vragen via de mail.
Pluspunten
Goede service, klant vriendelijk
Pluspunten
Ik geef het bedrijf een 9
VerbeterpuntenLevering kan misschien iets sneller.
Pluspunten
Veel en tijdige terugkoppeling van de staat van de order.
Pluspunten
Goed en snel!!
Pluspunten
duidelijke website, goede prijs kwaliteit, prima service
Verbeterpunteniets nauwkeurigere interpretatie opdracht
Pluspunten
Ben zeer tevreden en je wordt netjes en vakkundig te woord gestaan.
Pluspunten
Kwaliteit naambord is goed
Verbeterpuntenschroeven maat is te klein en moest schroeven zelf kopen
Pluspunten
Het naambord is binnen de gestelde tijd geleverd, en ziet er kwalitatief prima uit. De prijs vind ik heel redelijk.
VerbeterpuntenDe productietijd wanneer gekozen wordt voor een extra coating is vrij lang. Dit wordt echter helder aangegeven, en is een keuze voor de klant. Track&Trace is natuurlijk altijd een welkome aanvulling op de verzending.
Pluspunten
Duidelijke website Kwaliteit is als op de plaatjes
VerbeterpuntenDoorgaan zo, toppie
Pluspunten
Een heel blij gezicht van mijn vrouw gezien ! Levering netjes volgens afspraak.
VerbeterpuntenWel een klein beetje rekening houden met mensen die nog niet zo thuis met het internet winkelen
Pluspunten
Goede prijs lijkt ook een goede kwaliteit op te leveren, maar de tijd zal dit uit moeten wijzen! Het bord hangt nu net buiten aan de muur.
Sterkere schroeven bijleveren
de Fok 9
1742 PC Schagen
Naambordjes voor bij uw voordeur. Met een assortiment van meer dan 900 borden van o.a. aluminium, RVS, plexiglas, gravoglas, leisteen, hardsteen, messing en hout bieden wij een zeer uitgebreid assortiment. Of u nu een budget bordje zoekt of een exclusief exemplaar, Jouw Naambord heeft het bord dat u zoekt. Maar als we het niet hebben, dan maken we het.