Supersnelle levering!

Artikel gezocht, gevonden bij Vervangingsmarkt.nl, besteld en 2 dagen later ontvangen. Beter kan niet.

Snelle reactie op vragen per email Binnenwerk dag na bestelling geleverd

Orderverwerking super vlot verlopen en levering ging heel snel! Je wordt continu geïnformeerd over de status van je bestelling. Zeer klantgericht uiteraard.

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering, degelijk verpakt, goede prijs kwaliteit verhouding.

Super der Gessi 01797 Pumpenmechanismus passt und funktioniert sehr gut.

Super schnelle Lieferung und genau das richtige Teil. Passt und funktioniert wie neu.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima voor elkaar

Een gootsteenbakje besteld. Werd keurig de volgende dag geleverd.

Levering product is goed.

Nadat een verkeerd product werd afgeleverd, werd daarna alsnog het juiste bestelde product bezorgd met een excuses voor het ongemak.

super

Prima site om te zoeken en bestellen.

Alles is verlopen zoals afgesproken

jullie hadden laten weten dat het pakje ma 23/02 zou toekomen en is ook zo gebeurd dus perfect zeer tevreden

Prima service!

De onderdelen werden keurig verpakt en op tijd geleverd.

Snel geleverd!

Precies dat onderdeel dat ik nodig had! De volgende dag al in huis, Klasse!

Sehr gut, sehr schnell, einfach perfekt

Wie oben beschrieben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Via app al duidelijke informatie

Ik heb eerst via de app gevraagd welk product ik moest hebben. Na sturen foto’s kreeg ik duidelijk antwoord en besteld. Kwam snel binnen en precies groot. Alleen jammer dat ik de korfplug (verkeerd besteld) niet terug kan sturen.

Breed aanbod, gunstig geprijsd

Breed assortiment met artikelen van A-merken. Snelle en correcte afwerking van de order. Vriendelijk in de contacten met de klant.

snel en goed advies

snel en goed advies. vervanging is goed gelukt

Betrouwbaar, snel bezorgd

Goede spullen, snelle bezorging, niet duur

Recht toe, recht aan

Precies wat ik nodig had. Makkelijke website, juist product, goede prijs, snelle levering en tot slot duidelijke communicatie m.b.t. bevestiging en levering.

Waterfilter voor mijn kokend water kraam besteld. Er werd anel gereageerd op mijn email en ik kon het artikel snel ophalen.

Goede en snelle levering

Goede snelle levering naar verwachting.

Uitermate klantvriendelijk en betrouwbaar

Gekocht vervangingsproductie paste niet. Zeer correcte en adequate behandeling door de klantenservice retourneren en terugbetalen. Dit bedrijf is een aanrader!

Perfecte korfplug

Duidelijke omschrijving en ein-de-lijk de juiste korfplug in mijn wasbak nu. Had ik dit maar een jaar eerder gedaan.

Zeer snel geleverd

Snelle en correcte levering

Mijn bestelde artikel is netjes en zorgvullig verpakt en op tijd geleverd. Ik zou bij Vervangingsmarkt zo weer een bestelling plaatsen.

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.