Uitstekende keuze begeleiding

DHL levering is efficient en snel. Volgende dag geleverd

Prima support

Goede en snelle service nadat ik eerst een verkeerde kraan had besteld.

Top spul

Makkelijk te plaatsen door duidelijke uitleg in filmpje.

Super Service, schnelle Lieferung

Das Ersatzteil für unseren Quooker wurde schnell geliefert und passt perfekt. Endlich geht der Wasserhahn wieder, danke!

Super top

Super top snel gevonden en snel geleverd.

Nep ringen geleverd en geadverteerd met originele

Geven geld niet terug en verzendkosten bij retour in rekening brengen! Koop niet daar. A merk aanbieden b merk leveren En ik wil nog steeds mijn geld terug gestort hebben en tegen betaling natuurlijk Onder verzendkosten de originele geleverd krijgen

Die ganze Bestellung war klasse.

Artikel ist super beschrieben und passte perfekt beim Einbau. Die Lieferung war sehr schnell und gut verpackt inkl Paketverfolgung. Ich habe bei mehreren Anbietern gesucht, aber hier waren alle wichtigen Produktdetails beschrieben.

Snel en goed

Vervangend binnenwerk voor mijn lekkende kraan besteld. De volgende dag al in huis. Het onderdeel was precies de goede. Blij met dit soort webwinkels. Veel sneller dan de reguliere markt en de prijs is ook heel scherp. Aanrader als je vervangende onderdelen zoekt.

Netjes verzorgd, maar duur.

Voor een relatief eenvoudige afstandbediening is < 50 euro veel geld. Ook 5,95 voor een brievenbuspakje is veel. De prijs van de afstandsbediening is overal nagenoeg gelijk, daarom in NL gekocht. Verv.markt heeft een duidelijke uitleg om te activeren aangeleverd. De eerst afst.bediening is 4 jaar meegegaan. Ik hoop dat deze langer meegaat voor een TOPmerk als "L&S”! Voor de rest e.e.a. netjes verwerkt en geleverd. De zwakste schakel is zoals vaak PostNL.

Eerlijke en open communicatie.

Alles werd geregeld volgens afspraak, klasse.

Alles volgens afspraak, voor 16.00 uur besteld morgen in huis.

Goede en snelle levering

Er is netjes en snel bezorgd

Schnell und unkompliziert

Wir haben etwas gesucht sie wurden uns vorgeschlagen dann haben wir bestellt und es ging total entspannt und schnell von statten.

Zeer snelle reactie en advies correct

duidelijk

Zeer goede ervaring mee.

Snelle levering van mijn product. Telefonisch goed bereikbaar. De link, die voor mijn specifieke product van belang was, direct toegestuurd gekregen.

Voor de 1e keer iets besteld via Vervangingsmarkt.nl en dat is uitstekend bevallen. Levering al de volgende dag!

Vakkundig geholpen, en op tijd ontvangen

Gewoon GOED .geen op of aanmerkingen.

Prima alternatief

Het hendeltje van onze Quooker Fusion uit 2014 was stuk. Het schroefdraad van een klein los blokje in de kraan was doorgedraaid. Volgens de serviceafdeling van Quooker was de kraan niet meer te repareren en moest deze volledig vervangen worden. We konden we (met een korting van €100..) een nieuwe kraan kopen voor €650. Ook moest dan de software kap vervangen worden voor nog eens €100. Via deze site een nieuw binnenwerk besteld voor 6 tientjes (!) en in een uurtje zelf vervangen. (Vervolgens nog wel een halve dag bezig geweest met een stopkraan die vast zat, maar dat staat los van de Quooker...) De kraan heeft nog nooit zo goed gelopen, de waterdruk uit de kraan is veel harder dan toen hij nieuw was. Oftewel: super tevreden, bijna €700 aan kosten uitgespaard en niet een goed werkende kraan verspild!

De bestelling was al gauw binnen ,en was op de site goed te bekijken en toestellen

Correcte levering en service

Top geweldig website ...

snel en goedkoop

Goede website en prijs.

Door de keuzehulp op de website kon ik exact mijn product vinden!

Quick and easy.

Information provided helped to determine what was needed to address our problem. Ordering the required material was quite easy.

Goed product, te laat verstuurd

Ik had zeer bewust mijn bestelling op tijd verstuurd, om het product snel binnen te krijgen. Nu was 1 ( minder belangrijk) artikel niet op voorraad waardoor de bestelling pas 4 dagen later verstuurd is. Ik had bewust voor jullie gekozen omdat bij jullie snel geleverd zou worden… dan maar iets duurder.

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.