Omdat er geen 52mm kon worden geleverd, was 50 mm de dichtstbijzonden en kon nog net wor

Redelijk passend voor het doel.

Onderdeel ontvangen en was prima

Snel geleverd en prima onderdeel

Het originele onderdeel op tijd

Eenvoudig het artikel gevonden

Het onderdeel was ondertussen veranderd door fabrikant, maar het oude artikelnummer werd vanzelf vervangen door het nieuwe. Met recht dus ook de naam vervangingsmarkt ;) Bestelling en levering probleemloos, top!

Probleem snel opgelost en hele goede service

uitstekend

De site werkt toe naar een correcte bestelling. Geweldig.

zeer snelle behandeling en bezorging, prima

artikelen waren snel te vinden op de site van vervangingsmarkt. bestellen ging ook snel. levering binnen 2 dagen ivm. weekend.

Supersnelle levering voor een kwaliteitsproduct.

Ik had een lekkende keramische Jado kraan. Het nummer van het binnenwerk was mij bekend van de aanschafnota van de vroegere badkamerverbouwing. Dat vond ik op Vervangingsmarkt.nl en BINGO, de volgende dag in huis. SUPER!

Uitstekende website

Jullie website was mij aanbevolen via Bruynzeel keukens en door de keuze wel goed kijken welk product je nodig hebt . Gelukkig de juiste besteld want helaas ruilen of terug sturen was niet mogelijk vgls de website.

top service

eerst nog even verwarring over welk onderdeel ik precies moest hebben, maar we zijn er onderling uit gekomen en ze hebben me het juiste onderdeel toegestuurd. het verkeerde onderdeel heb ik terug gestuurd, maar ze hebben me verder niets in rekening gebracht. top! ik vind het belangrijk, in het kader van reparatie ipv weggooien, dat er onderdelen te koop zijn!

Keurig op tijd geleverd.

Juiste product geleverd en keurig op tijd.

Naomi en Maarten van Vervangingsmarkt hebben mij snel en goed geholpen het juiste onderdeel voor een kraan te bestellen. Het kon ook verstuurd worden naar Spanje. Goede service!

Het juiste advies en een snelle oplossing

Welke stop heb ik nodig? 1 bericht met foto’s was genoeg. Probleem opgelost met snelle levering.

Had een service set nodig voor een quooker kraan en water ketel

Goed en duidelijk advies. Snelle reacties. .

Maarten en Naomi hebben snel gereageerd op mijn e-mails en hebben mij goed en duidelijk advies gegeven ivm mijn keukenkraan.

prettig geholpen door telefoon

vraag over blum deurdempers duidelijk en vriendelijk uitgelegd.

Onderdeel kwam beschadigd aan dit kenbaar gemaakt dezelfde dag nog een nieuwe verzonden. Prima service

Snel duidelijk en betaalbaar

Snel

Schnelle gute Lieferung und das Ersatzleil war genau das richtige

geleverd wat gevraagd.

Makkelijk bestellen, iets minder makkelijk geleverd maar dat lag aan tante Pos zogezegd. Daar kan vervangingsmarkt niets aan doen. Goed verpakt.

goede service en advies

goede service en goed telefonisch bereikbaar

Snelle service, goede kwaliteit product

Zie boven, kort en krachtig

Fast and correct!

Everything as described and fast delivery to Sweden.

ik heb er alles gevonden wat ik nodig had - ook vervangstukken op cola kranen van mer dan 30 jaar ou

veel keuze, maar daarom niet altijd makkelijk om het juiste stuk te vinden werd daarbij via whatsapp door specialist geholpen

Damixa

Het product is perfect zoals beschreven. De levering was correct en snel. Een aanrader voor vervangende onderdelen voor badkamer, keuken etc.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK