Snel en duidelijk!

Binnenwerk Quooker nodig met redelijke spoed. Via dealers niet aan te komen. Had gedacht deze ergens snel op te halen. Uiteindelijk via vervangingsmarkt binnen 12uur na bestellen in huis met een duidelijk digitale handleiding. Helemaal top!

Perfect.

Top product, precies wat het moet zijn.

Kraanonderdeel besteld uitstekend advies gehad. Levering perfect hele fijne begeleiding. Fijn bedrijf.

Snelle levering!

Woensdagavond besteld en vrijdag al in huis!

Uitstekende service!

Ondanks dat ik nét te laat was met bestellen, werd het product toch nog op tijd geleverd — echt top!

Correct en snel.

Producten werden netjes verpakt en snel geleverd.

Onderdeel snel geleverd en goede kwaliteit

De originele kraanafdichting lekte, maar met de nieuwe geen gedrup meer. Na 2 dagen al in huis en simpel zelf te vervangen.

Zeer betrouwbare en snel

Oplossing zoeker

Snel en goed geleverd

Bestelling geplaatst. Binnen 2 dagen geleverd en ook goed. Prima bedrijf.

Makkelijke routing op de site vwb product kiezen, bestellen en afrekenen. Keramisch binnenwerk kraan volgende dag al in huis. Geïnstalleerd volgens tekening op de website.

Topservice

Ik zocht een onderdeel voor een Franke kraan die niet meer in productie is. Na wat heen en weer gemail kreeg ik het gratis toegestuurd. Geweldige service!

snelle levering maar product lek na instalatie.

Blijkbaar pas het reparatie set voor een quooker niet helemaal goed. Na meer maals opnieuw in elkaar gezet te hebben. Lekt de kraan uit zijn eigen huis. Iets wat eerder nog niet was. Hebben nu via quooker een nieuwe kraan gekocht. Quooker geeft zelf aan dat je het binnenste beter niet kan vervangen.

Snel gevonden wat ik zocht.

Wilde een quooker onderdeel bestellen bij Quooker zelf. De website was zo warrig dat ik besloot elders te kijken. Bij Vervangingsmarkt vond ik in een paar minuten wat ik zocht en kon snel afrekenen. De aflevering ging punktueel en heel snel.

Prima, snel en flexibel

Ik had besteld voor thuis leveren maar bedacht dat ik het liever ging ophalen. Lag al bij de verzending, maar geen probleem, dan leggen we het klaar voor ophalen.

Easy to order and fast delivery

Excellent, it was very easy to order, make the payment and the delivery was very fast.

Super snelle levering

Goed verpakt en snel geleverd.

Maar wel prijzig

Meedenken, uitzoeken , foto’s en versturen!

Het is lastig om onderdelen die aan slijtage onderhevig zijn en al twee decennia oud zijn terug te vinden en te vervangen. Damen met Naomi en Maarten van Vervangingsmarkt was dit uiteindelijk een fluitje van een cent. Goede communicatie en snelle levering. Echt geweldig! Bedankt.

Duidelijke communicatie en levering volgens afspraak. Super.

Zeer goed en duidelijk afgehandeld

Snelle levering uit groot assortiment

Zie boven

Vlot het kraanonderdeel ontvangen

Snelle service van een moeilijk verkrijgbaar product.

Snelle service van een moeilijk verkrijgbaar product. Wel jammer dat er een enveloppe gebruikt is voor een kwetsbaar artikel, dat had in een doosje verstuurd mogen worden.

Supersnel

Supersnel geleverd. Prima prijzen.

Prima product

Makkelijk besteld op internet, goed verpakt en snel geleverd.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK