Zeer goed advies, prima levering

Ik ben door de helpdesk goed geholpen om de passende zeefkorf te vinden voor onze wasbak. Vervolgens een prima levering van alle producten en mails met advies hoe de bestelde onderdelen te vervangen. Heel fijn.

Op schaal 1-10 een 8.

Enigste min puntje was de controle van het betalen richting jullie. Maar dat is te wijten aan mijn onbekendheid met dit fenomeen. Toch is meer info richting de onervaren klant een punt van aandacht. Mijn eerste reactie was dat ik "mischien" slachtoffer van online oplichting was. Tegenwoordig is het schering en inslag met deze kwalijke zaken. Gelukkig bleek het wel veilig te zijn. Qua dienstverlening en bezorging toch een pluim waard.

Ondanks de sneeuw ,snel geleverd, top

Heel snel geleverd

Ik ben erg tevreden over het product en de snelheid van de bezorging.

Snel en efficiënt geholpen

Uitstekende service. Toen de betaalsite niet werkte snel de betaling handmatig gedaan. Daar werd direct op gereageerd en ondanks deze "bug" werd de bestellin, na korte mailwisseling, intern opgepakt en per direct geleverd. Top!

Prima behandeld

Snel en correct

j'ai trouvé sur ce site la piéce bosch qui était introuvable en france

Je cherchais une piéce pour machine à café Bosch (Bac à eau) qui était épuisée chez Bosch et introuvable chez tous les fournisseurs français. Et miracle, sur internet j'ai trouvé cette piéce disponible sur le site! La piéce a été envoyée immédiatement et je la reçois ce jour parfaitement emballée ! Merci encore

Vriendelijk en accuraat geholpen bij het het vinden van de juiste onderdelen voor de Quooker en vervolgens snel geleverd. Kortom, dat maakt je blij.

Goede snelle service en vriendelijk personeel.

snel en betrouwbaar

TOP

onderdeel stuk op cilinder stond een site genoemd en vanuit hier op jullie site terecht gekomen, besteld en volgens afspraak het juiste onderdeel en op tijd verstuurd, kan niet beter!

snelle, deskundige en hulpvaardige service per telefoon en email; vervolgens ook snelle levering

Hele snelle levering

Snel het correcte product geleverd voor de laagste prijs

Eén keer in de zoveel jaar gaat het binnenwerk van onze dure KWC keukenkraan lekken. Het was nu de tweede keer in 15 jaar en dus weer een nieuw binnenwerk gezocht. Ook nu was Vervangingsmarkt.nl de goedkoopste met het correcte binnenwerk. Meteen maar twee besteld want ik weet niet hoe lang KWC dit product blijft leveren. Snel geleverd en dus heel tevreden.

Product was supersnel geleverd, althans de envelop want het product zat er niet in. Gebeld dat de envelop leeg was. En meteen dezelfde dag hebben ze nog een nieuwe opgestuurd. Super service. Bedankt vervangingsmarkt. Met vriendelijke groet, Erik Jansen

Goed product snel geleveerd

Goed product snel geleveerd

Super bedrijf.

Absoluut zeker dat ik 5 sterren geef. Heel snel en accuraat gereageerd op mijn vragen, en een zeer snelle keurige levering van kwalitatief uitstekend materiaal.

Qooker zeepflacon

De plastic container van de Qooker zeeppomp was gebarsten en ik heb deze als los onderdeel kunnen bestellen. Dat spaarde een hoop geld uit én is duurzaam!

Alles wie beschrieben, schnelle Lieferung

Habe ein einzelnes Zubehörteil für die Küche gesucht (Abdeckplatte eines heruasziehbaren Dreifachsteckers, ca 13 Jahre alt). Bin hier fündig geworden. Beschreibung Größe und Beschaffenheit war genau das was ich gesucht habe.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Met behulp van de instructie mail was het zomaar gefikst

Juiste spullen en snelle levering

Tijdens de kerstdagen ging de kraan van de Quooker kapot. Kraan uit elkaar gehaald en het bekende probleem met de stroef heid opgelost. Snelle levering van een nieuw binnenwerk en de kraan werkt weer. Heel fijn dat jullie die onderdelen leveren. Quooker doe er wat aan !! Het is een bekend probleem en jullie kranen zijn niet goedkoop.

Prima geholpen. Word snel via whatsapp op de hoogte gehouden. Vraag en antwoord snel en duidelijk

Prima.

Snel geleverd en fijne opvolging per mail

Ga zo door toppertjes!

Supersnel en goed

Een onderdeel van een verouderde serie werd supersnel en correct geleverd. Klasse.

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.