Correcte afhandeling.

Bekend met wachttijd. Spullen correct ontvangen.

Goed product, snelle bezorging.

Nieuw kunststof inzetbak voor wasbak keuken gekocht. Goed omschreven, dus juiste gekocht en snelle bezorging.

Slechte klantenservice

Ik zal hier nooit meer bestellen. Waarom stel je voorwaardes op als je er toch niet aanhoud. Artikel besteld, vervolgens verkeerde ontvangen en moet ik zelf de retour verzendkosten betalen terwijl in de voorwaardes staat dat als het hun fout is dat het wordt vergoed. Wie weet wat ze nog meer negeren....

Siemens EQ.9 S500 pomp vervangen

De levering duurde een dag langer dan bij andere shops, echter de prijs was dan ook flink lager. Tevens ontkalkingstabetten gekocht waardoor er geen verzendkosten werden gerekend. Na het bekijken van video's op YouTube de pomp vervangen en de 5 jaar oude machine is weer als nieuw. ( gaf de melding, na ontkalken, dat er geen bruisend water gebruikt moest worden of dat ik een filter moest verwijderen die er niet inzat ) Vervangingsmarkt bedankt :)

Snel en perfect geholpen

Binnenwerk kraan was kapot. Hiervoor diverse winkels afgelopen zonder resultaat. Zelfs de loodgieter kon het niet vinden. Na het opsturen van foto's van het binnenwerk snel geholpen met een nieuw binnenwerk. De kraan doet het weer!

Ik kreeg snel antwoord op mijn vraag en het product werd snel verzonden en past perfect.

Top service , en snelle levering !

Alles voor de Horus producten , goed en snel geleverd !

passend onderdeel ontvangen

carrousselkast keuken is weer heel

Top produkt

Het quooker mond stukje ( oude stukje ) gedemonteerd.wel even opletten kan vastzitten! En de nieuwe er voorzichtig in gedrukt ! Maar pas heel goed!snelle levering!

Super blij met de stopper

Ik heb bij jullie stopper besteld.Het was snel bezorgd.Heel hartelijk bedankt.

Kennis en servicegericht

Ik twijfelde aan de onderdelen die ik gevonden had voor onze longestoel, maar na kort contact en foto's toegestuurd te hebben kreeg ik netjes het product aanbevolen dat het moest zijn. Na bestellen was het product ook snel binnen en exact zoals het oude onderdeel. Top ervaring hierdoor gehad om in de toekomst nog eens iets te bestellen.

schnelle Lieferung nach Deutschland, perfekter Artikel - gerne wieder

problemlose Kaufabwicklung - schnelle Lieferung nach Deutschland, perfekter Artikel - gerne wieder

Uitstekend geholpen

Na foto’s op de app, juiste artikelen toegestuurd gekregen.

Heel goede backup

Vlotte behandeling van onze vraag over het bestelde item en zijn goed op de hoogte gehouden waarom de bestelling ietsjes later was. Kortom super service

Alle nodige kraanonderdelen voor redelijke prijs

De bij bestelling aangegeven levertijd was juist, foutloos geleverd. Je moet wel weten welke onderdeelnummers je precies moet bestellen, er waren meer onderdelen leverbaar dan onder het model kraan op de website stonden.

Prima advies nav mijn vraag. Product werd snel bezorgd

Uitstekende keuze begeleiding

DHL levering is efficient en snel. Volgende dag geleverd

Prima support

Goede en snelle service nadat ik eerst een verkeerde kraan had besteld.

Top spul

Makkelijk te plaatsen door duidelijke uitleg in filmpje.

Super Service, schnelle Lieferung

Das Ersatzteil für unseren Quooker wurde schnell geliefert und passt perfekt. Endlich geht der Wasserhahn wieder, danke!

Super top

Super top snel gevonden en snel geleverd.

Nep ringen geleverd en geadverteerd met originele

Geven geld niet terug en verzendkosten bij retour in rekening brengen! Koop niet daar. A merk aanbieden b merk leveren En ik wil nog steeds mijn geld terug gestort hebben en tegen betaling natuurlijk Onder verzendkosten de originele geleverd krijgen

Die ganze Bestellung war klasse.

Artikel ist super beschrieben und passte perfekt beim Einbau. Die Lieferung war sehr schnell und gut verpackt inkl Paketverfolgung. Ich habe bei mehreren Anbietern gesucht, aber hier waren alle wichtigen Produktdetails beschrieben.

Snel en goed

Vervangend binnenwerk voor mijn lekkende kraan besteld. De volgende dag al in huis. Het onderdeel was precies de goede. Blij met dit soort webwinkels. Veel sneller dan de reguliere markt en de prijs is ook heel scherp. Aanrader als je vervangende onderdelen zoekt.

Netjes verzorgd, maar duur.

Voor een relatief eenvoudige afstandbediening is < 50 euro veel geld. Ook 5,95 voor een brievenbuspakje is veel. De prijs van de afstandsbediening is overal nagenoeg gelijk, daarom in NL gekocht. Verv.markt heeft een duidelijke uitleg om te activeren aangeleverd. De eerst afst.bediening is 4 jaar meegegaan. Ik hoop dat deze langer meegaat voor een TOPmerk als "L&S”! Voor de rest e.e.a. netjes verwerkt en geleverd. De zwakste schakel is zoals vaak PostNL.

Weg en bos 50

2661DK Bergschenhoek

010 26 000 21

Over Vervangingsmarkt.nl

Vervangingsmarkt is hét adres voor vervangingsonderdelen voor kranen, sanitair en keukens! Wat ons bijzonder maakt is ons deskundig inzicht en kennis van de producten. Door de handige zoekfunctie kunt u gemakkelijk het juiste onderdeel vinden. U kunt ook een foto sturen via de mail of Whatsapp, zodat wij u het juiste product kunnen adviseren. Wij hebben een eigen magazijn meer een groot assortiment onderdelen van Diverse merken. Hierdoor kunnen wij vaak snel schakelen en leveren.