Snel en voordelig

Snelle levering en prijstechnisch ook nog eens gunstig.

Ik werd goed geholpen door een medewerker om het juiste stuk te vinden. Kunnen chatten is het grote voordeel om bij jullie te kopen!

Duidelijke website. Snel geleverd.

Snel en goed

Mijn bestelling is vlug en goed aangekomen,ik was blij dat ik bij Vervangingsmarkt.nl mijn rubbers apart kon verkrijgen voor de aluminium stoppen voor mijn gootsteen en ze paste perfect ,had al bij verscheidene zaken langs geweest maar daar verkochten ze deze niet apart,dus ik supercontent

Heel fijn

Goed geholpen aan de telefoon met goede uitleg van hoe onderdeel te vervangen

Prima en snelle service

Vervangingsmarkt had precies het onderdeel wat ik nodig had. De prijs was goed en het onderdeel nieuw en goed verpakt. Kont het gelijk installeren en de kraan werkt weer als nieuw.

Bestelling snel en netjes bezorgd.

Goed en snel geleverd.

Prima.

Teleurgesteld in retour beleid

Ik heb een nieuwe afstandsbediening gekocht voor de keuken verlichting. Ik krijg deze echter niet aangesloten op elkaar. Ik kan de afstandsbediening echter niet terugsturen, omdat de seal van het zakje is verbroken. Ik vind dit slechte service. Hoe kun je erachter komen dat iets niet werkt als je het niet uit kunt proberen.

Top !

Snelle levering. Goede prijs kwaliteitverhouding.

Geweldige dienstverlening

Ik was op zoek naar een onderdeel voor mijn oude kraan, maar wist niet wat zou passen. Een appje met wat foto’s en binnen een minuut een link naar het onderdeel en advies hoe ik het moest plaatsen. Geweldig!

Aardig, vriendelijk , behulpzaam, zeer goed telefonisch bereikbaar, en meedenkend in oplossingen!

Heel persoonlijk en vriendelijk

Vlotte afhandeling

Afvierplug goed te vinden, snelle bezorging

Snel en goed

Zoals beloofd de volgende dag ontvangen, en goed verpakt.

erg goed

Besteld en direct geleverd is geweldig niet lag wachten dus Top

Super service!

Ik heb telefonisch contact opgenomen met vervangingsmarkt. Ik werd meteen uitstekend geholpen. Twee dagen later had ik het onderdeel.

snelle levering, goed product

snelle levering, goed product

Jammer dat ik niet mag ruilen

Hebben een spoelbakken besteld van het merk Franke. Deze is niet meer leverbaar en er wordt een andere geadviseerd. Deze is net iets kleiner en werkt dus minder maar volgens de website mag ik deze niet terugsturen. €25 verspild die ik goed kon gebruiken.

Zeer snelle en efficiënte levering maar btw niet intracommunautair voor btw-plichtigen?

Zeer snel en correct geleverd.

Fantastisch, een aanrader

Duidelijke website, snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding

Exact het juiste en originele onderdeel.

Met leverancier is alles in orde. De bezorging was naadje. Terwijl wij wel thuis waren (en hoor- en zichtbaar in de tuin) is het pakketje bij de buren bezorgd.

Is geweldig.

Het product wat ik moest hebben stond op verschillende manieren zeer duidelijk uitgebeeld en daarom was er bij mij geen twijfel. Dit onderdeel is het juiste onderdeel voor mij. De bestelling geplaatst en de levering kwam zoals men aangaf. Super en nog eens super.

Snel en juiste product geleverd

Ik had via Whatsapp enkele afbeeldingen van het oude product gestuurd om een bevestiging te krijgen of het vervangende product het juiste was. Ik kreeg de bevestiging snel en heb het product besteld. Werd snel geleverd. Top!

goede service en uitleg, snelle levering

goede service en uitleg, snelle levering