Geen advies, verkeerd product - bekijk het maar

Heel teleurstellend. Heb het verkeerde product gekocht en kan het niet retourneren omdat de seal is verwijderd. Hoe moet ik anders zien of het werkt? Uitermate teleurstellend.

Na app contact juiste type onderdeel gevonden

Onderdeel volgende dag bezorgd.

Super snel en duidelijk

Vervangen quookerboiler snel en correct

Prisma verzogd

Het zelfde

De juiste spullen snel geleverd.

Precies de onderdelen die ik voor mijn keukenkraan zocht. Scherpe prijs.

De zaak voor uw vervangende onderdelen!

Vlotte levering van waarschijnlijk het juiste product, maar, helaas onvoldoende duidelijke beschrijving hoe de kraan waar het nieuwe binnenwerk voor besteld was, door een best handige leek, geopend diende te worden. De bijgevoegde beschrijving bleek ontoereikend en de in het document genoemde te gebruiken instrumenten niet passend waardoor het openen van de kraan veel te veel tijd kostte en uiteindelijk met een aan de maat zoals in de beschrijving passende sleutel niet lukte. Zeer correct werd door de vervangingsmarkt de klacht afgehandeld nadat de zending was geretourneerd, daarvoor een extra compliment.

Vakkundig advies.

Snel geleverd, juiste artikel zoals beschreven op de website.

100% in orde!!

Overzichtelijke site. Ruime keuzemogelijkheden! Perfecte afhandeling! Snel gewenste product gevonden. Sterk in prijs. Absolute aanrader!!

top

alles vlot verlopen

Prima product, snelle levering

Snel, prettig en adequaat. met precies wat ik zocht.

Uiterst vriendelijk afhandeling.

Precies wat ik nodig had

Plankendragers voor een Siematic keuken uit 1997 waren op voorraad en in 2 dagen in huis.

Goede kennis van zaken en zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling

Prettige en goede communicatie. Mooi dat er nog onderdelen te krijgen zijn van een afvalemmer uit 2008. Zo hoeft niet heel de afvalemmer weggegooid te worden maar alleen het kapotte deksel, goed voor het milieu en mijn portemonnee.

Snelle levering,prima communicatie

Snel geleverd en zelf gefixt

Onze Quooker kraan liep vast. Dankzij Vervangingsmarkt zelf een binnenwerk kunnen bestellen en vervangen. Loopt weer als nieuw.

perfect

correct en punctueel

Teleurstelling

Ik zocht een douchekraanhendel met duidelijk aangegeven afmetingen, zowel diameter als stift in mm. Vervangingsmarkt stuurt een heel ander (niet passend) onderdeel, en gaat daarna op zoek naar een goede maar lukt kennelijk niet want t blijft wekenlang stil, en ze willen ook de kosten vd retourzending niet accepteren. Kortom, zonde van de tijd.

Fantastische service!

Een besteld stuk werd verkeerd geleverd, echter vermoedelijk niet de fout van vervangingsmarkt aangezien het artikel nummer op het stuk wel juist was. Dus mogelijk door de fabrikant een verkeerd artikelnummer op het stuk gezet. Ik had de verpakking al wel geopend voor ik de fout vaststelde. Berichtje met foto gestuurd via Whatsapp, zeer gemakkelijk, snel antwoord gekregen en dezelfde dag nog het juiste stuk, kosteloos, naar mij opgestuurd. Een dag later werd het al geleverd, ik woon in België dus dat vind ik sterk. Met andere woorden, een super service en snelle levering, perfecte ervaring dus voor mij ondanks het feit dat het eerste stuk het foute was. Wanneer ik nog onderdelen nodig heb zal ik hier zeker terug komen. Gert

uit voorraad geleverd

vlotte afwikkeling

ok maar lange tijd tussen verzending en ontvangst

bestelling vlot verlopen op 03 juni. De Brief ontvangen met de rubbers op 13 juni.

Prima service!

Duidelijke uitleg om juiste type product te bestellen en snelle levering!

Snelle bezorging.

Keurig verzorgd en snel geleverd. Zeer tevreden.

Op de site staat voor 17.00 besteld andere dag binnen Ik heb 16.45 besteld en had mijn bestelling de volgende dag binnen Ze doen dus wat ze zeggen

Uiterst snel en correct

Duidelijke productomschrijving en vlotte levering.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK