Reageert snel op de mail met de juiste informatie voor het te bestellen product. Geleverde product voldoet aan verwachting en was snel geleverd.

Gewoon goed

Niet veel poespas, gewoon bestellen en klaar.

Ik had mijn bestelling binnen 3 dagen binnen. Netjes verpakt

Goede service snel geleverd

Wordt netjes optijd geleverd en ook via de website netjes geregeld verder geen klachten ga zo door toppers

makkelijk op te zoeken

Ik heb niet alles gebruikt van de onderdelen die geleverd zijn omdat het niet de juiste maat was maar de kraan is wel gemaakt v mvg Johan

Lekker snel geregeld

Kraanrubbers die ik nodig had waren op voorraad en omdat ik in de buurt woon snel even opgehaald. Prettig geregeld.

Snel, accuraat en kwaliteit

Makkelijke bestel proces. Snelle bezorging Goede kwaliteit en prijs verhouding

Helemaal oke

Binnen 24uur geleverd

Onderdelen besteld voor Franke keukenkraan.Direct gemonteerd en kraan weer als nieuw.

Prima en zeer snel!

Prima en snel maar ik vond het onderdeel toch wel fors aan de prijs. Toch heel tevreden met het product.

Ben zeer tevreden

Goede site, snel geleverd

Afspraak is afspraak

Zoals het hoort. Het kan dus nog mijn complimenten.

Netjes en op tijd geleverd

Makkelijk en snel te vinden .

Levering zoals toegezegd

Op de site werd een goede omschrijving gegeven van het product. Dit maakte het bestellen gemakkelijk.

Bestelling kraan

Bestelling en levering naar volle tevredenheid.

Op tijd en het juiste onderdeel, wel jammer dat je in verhouding hoge verzendkosten hebt

Perfect!

Een vraag werd binnen 6 minuten op de juiste wijze beantwoord.

Snelle levering, gemakkelijke website

Snel,goed en keurig op tijd

Eenvoudig juiste onderdeel kiezen

Compleet assortiment, eenvoudig juiste onderdeel kiezen & snel geleverd. Prijs is wel hoog voor een klein, eenvoudig onderdeeltje - maar goedkoper dan bij de originele producent.

Nette snelle service

Sneller ontvangen dan verwacht

Prima ervaring.

.De levertijd zou 3 weken zijn maar ik had de bestelling al na 1 week in huis.

Snel bezorgd

Snel bezorgd en mijn Wesco Kickmaster sluit weer als vanouds middels plaatsing van het nieuwe veertje.

Besteld! Vlot geleverd!

Goed!