levertijd 8 weken bleek slecht een week te zijn. Meevaller! Het aanbrengen van het defecte onderdeel van de carrousseldeur bleek een hele kluif.

goed, geen klachten te melden

Alles vlot en snel verlopen.

Product werd niet volgens aangegeven datum geleverd. Het zou wel op voorraad zijn. Was dus, na telefoontje, niet het geval. Werd daarna snel en goed aangeleverd

Ik zocht een nieuwe kraan voor onze kraan van Qoocker die stuk was gegaan en vond de zelfde op de site van de vervaningsmarkt. De kraan besteld en die werd zeer vlot geleverd.

Helaas kreeg ik geen antwoord op mij appjes

Gewoon goed. Niks op aan te merken

Alles wat ik nodig heb, vind ik hier!

Topsite. Mooie prijzen en alles snel in huis. Gewoon in 1 woord gezegd TOP!

snelle service

goed en snel

snelle service

Duidelijke website, heb precies de afvoerstop gevonden die ik zocht, duidelijke foto's erbij. Na 2 dagen al in huis!! Heel fijn!

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Prima ervaring, alles volgens verwachting!

De bestselling, betaling en levering zijn prima verlopen. Onze prullenbakken werden keurig op tijd geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede sales-service, prijs en snelle levering

Goede sales-service, prijs en snelle levering

Vervanging Franke korf

Product sluit wel af maar de passing is niet mooi. Op de foto staat een origineel Franke product maar ik heb een imitatie product ontvangen.

Keuze prijs levering Het is gewoon zoals het hoort te zijn

Op voorraad was ook zo

Op site voorraad aantal, volgende dag al binnen,. Nog een mail gestuurd, binnen een uur antwoord. Netjes

Uitstekende service

Zoals de site vermeld, besteld voor 17.00 uur is de volgende dag in huis. Product zoals omschreven

Vlot geregeld

2 rubber afsluitringen voor franke rvs gootsteen besteld. Juiste type, past dus precies en snel geregeld. Ben er blij mee.

Prima diestverlening

Geen comentaar .

Super snel de juiste onderdelen geleverd.

Goede beschrijving, perfect product

Door de heldere beschrijving heb ik het juiste product kunnen uitzoeken. Past perfect!

Vlot & goed

Na lang zoeken het juiste product bij vervangingsmarkt.nl gevonden. Volgende dag al in huis. Top.

Weten waar ze over praten, snelle reactie. Zeker aan te bevelen.

Top bedrijf

Snelle levering. Het bedrijf komt de afspraken na.

Snel, vriendelijk en voordelig

Vriendelijke mensen, onderdeel online besteld en opgehaald. Top!

Het juiste onderdeel vinden daar kreeg ik snel een antwoord op. Snel besteld en volgens afspraak bezorgd.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK