Snel en precies wat ik nodig had.

zie boven

Heel tevreden

Goede informatie qua bezorging

Snel en effectief

De juiste artikelen voor een goede prijs

Goede info over producten

Producten met alle maten erbij. Afhalen en cash betalen gaat vlot

Stipte en verzorgde levering

Ik bestel niet zo veel,maar telkens is het pikfijn in orde

Nog oude onderdelen (kraan) te koop

Perfect dat ik hier nog oude Gessi onderdelen kan krijgen. Snel bezorgd ook. Beter dan een nieuwe kraan kopen.

vlot

makkelijk te vinden en te bestellen, zeer vlotte bezorging

Nooit ontvangen

Geen artikelen ontvangen helaas

Zeer lang moeten wachten

Bij bestelling was de status ‘op voorraad ‘ heb toch meer dan 2 maanden moeten wachten alvorens ik de levering heb bekomen.

Geweldige aftersales service van Maarten!

Het interieur van onze doucheomstelkraan zat muurvast. Het ons door anderen geadviseerde onderdeel is prompt geleverd door Vervangingsmarkt. Bleek echter het verkeerde onderdeel, want paste niet. Op advies van Maarten ander onderdeel besteld en eerdere onderdeel geretourneerd en gerestitueerd. Juiste onderdeel lekt echter een beetje. Nu nog in gesprek met Maarten om dit te fixen. Heb er alle vertrouwen in dat dit opgelost gaat worden. Veel dank aan Maarten.

Perfecte dienstverlening

Het bestelproces en de levering verliepen vlekkeloos. In 1 woord perfect!

Volgens afspraak snel geleverd

Goed op de hoogte gehouden via mail over verloop order

alles compleet van het bekijken en bestellen van onderdelen

hoewel het geen nieuwe kraan is heb ik alles kunnen vinden en kunnen bestellen

Filter en binnen deel quooker-tap

Gisteren besteld en vandaag in huis zoals beloofd. Extra afdichtringetjes, zelfs voor verbindingen niet niet los hoefde. Rubbertje en zeefje voor de uitloop van de tap erbij en met de instructievideo van YouTube erbij echt maar een half uurtje werk. Dat kwam door de hoeveelheid kalk in de Quooker anders binnen 5 minuten. Met het scotsbritt sponsje, nieuwe teflon afdichting en bijgeleverde pijpsleutel waren oude zo los en de nieuwe koperen moeren ook goed vast te draaien. Alles weer als nieuw!

Goed product

Gemakkelijk met te bestellen, omdat de info op de site duidelijk was.

Goed advies, snelle service

Goed advies, snelle service. Op website duidelijk aangegeven welke onderdelen er zijn en welke waar zitten in de kraan. Ook verwijzing naar filmpje om te vervangen.

Zeer behulpzaam

Bijzonder behulpzaam en meedenkend. Daarnaast wordt er snel gereageerd en zijn genoemde levertijden korter dan staat vermeld op de website!

Product snel geleverd

2 vlotter membranen besteld, en enkele dagen later geleverd.

Snel en accuraat

Accurate beschrijving van het onderdeel. Makkelijk te vinden op de site. Snelle verzending.

Zeer goed verlopen

Duidelijke website en levering vlot en in een minimum van tijd uitgevoerd met Bpost.

Snel, gemakkelijk en alles volgens afspraak.

duidelijk en overzichtelijk

wantrouwend informatief gebrekkig en onprofessioneel

Tijdens het informatief gesprek inzake een korfplug voor spoelbak ontstond er een twist over mijn smaak. Ik wilde geborsteld rvs omdat ik verchroomd teveel vond glimmen, ik moest er maar een paar theezakjes opleggen dan werd ie vanzelf dof. Betrokkene vond dat moeilijk doen op niets af. Hij was lang met mij bezig geweest en hij past ook nog gaat ze nog naar de huisbaas voor een andere. Uiteindelijk zou je verwachten dat ik de korfplug met een antwoordnummer zou kunnen retourneren maar nee nog € 7,25 kosten betaald. SLECHTE SERVICE

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK