Helemaal tevreden

Alles volgens afspraak geleverd. Nog binnen de doorgegeven tijd. Daarnaast ook niet de duurste (ook niet onbelangrijk). Helemaal tevreden dus!

Besteld en dag nadien was het onderdeel al bij mij.

Perfect! Snelle levering

Goede ervaring. Zou jullie aanbevelen.

Vlotte correcte service

Gemakkelijk gevonden ook al kende ik de juiste benaming van het stukje niet. Ook snel geleverd.

Goed maar soms traag

Prima adviezen, snelle afhandeling van retour. Leverantie 2 tot 5 dagen is te traag.

Jammer verzendkosten bij verkeerd best onderdeel

Alles word snel en correct geleverd Alleen jammer al je het verkeerde onderdeel besteld dat je zelf de retour verzendkosten betaald Ik snap dat op zich best Maar als het onderdeel dan retour is En ik het goede onderdeel krijg Moet ik weer verzend kosten betalen Dat had denk niet gehoeven

Goede webside

Ik had een rubberen afdichtring voor een inbouwspoelbak (merk alape) besteld. Hier is lastig aan te komen maar uiteindelijk gevonden bij vervangingsmarkt. Niet snel geleverd maar dit hadden ze op voorhand door laten schemeren. Mijn geduld werd beloond.

Veren voor inbouwspots

Afbeeldingen zo goed dat je kon kiezen welke ik moest hebben en de juiste ontvangen.

Ik kreeg goede uitleg bij het product war ik zocht. Snel geleverd

Prima veren, goed verpakt en snel verzonden.

Zeer tevreden over het bedrijf en het geleverde product. Levering ging de eerste keer helemaal mis met DHL. Door Vervangingsmarkt werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en samen naar een oplossing gezocht.

Goed advies en snelle levering

Ik wist niet exact welk element ik nodig had. Via Whatsapp kreeg ik hier snel antwoord op met een passend advies.

Super geregeld

In eerste instantie had de verkeerde cartouche besteld. De andere dag kreeg ik alsnog de goeie. Snelle terugbetaling. Super.

Prima adres voor onderdelen

Eenvoudig bestellen, snel geleverd.

Een moeilijk te vinden spoelbakplug bij jullie te vinden. Een foto was voldoende.

Snel, goed verpakt

Goede levering

De juiste artikelen zijn geleverd. Vervoer via DHL verliep niet vlekkeloos. Pakket werd aangeboden toen niemand thuis was. Vervolgens melding dat het naar een centraal ophaalpunt gebracht werd. Daar was het echter niet. Dag later alsnog thuis bezorgd. En daarna steeds mails dat pakket nog niet opgehaald was.

Uitstekende voorlichting goed bereikbaar per telefoon.

Goede ervaring

Vlotte levering. Alleen 1 opmerking: de afmetingen van de korfplugset zoals die op de website staan kloppen (gelukkig) niet. De doorsnede van de onderuitlaat is 44 mm. Die van het pijpje voor de overloop is 30 mm. Het metalen schaaltje in de spoelbak is inderdaad 114 mm. En de kunststof aansluiting onder de spoelbak is 110 mm. Voor mij waren dit de juiste afmetingen.

Perfecte service

Product voldeed volledig aan de verwachtingen

Goede service en goede producten

Goed geholpen met advies.Alle onderdelen in goede orde geleverd.

snelle reactie en vriendelijk geholpen

Ik wist niet welk onderdeel ik precies nodig had voor mijn druppelende keukenkraan. Een paar foto's gemaakt en per e-mail kreeg ik binnen afzienbare tijd al een reactie en duidelijk advies en waar ik het op de site kon vinden. Volgende dag voor 12 uur was het pakketje al binnen. Complimenten en erg tevreden.

Snelle levering, maar op het verkeerde been gezet door de afbeelding

Op grond van de afbeelding op uw website verwachtte ik dat het kraanreparatiesetje geleverd zou worden met een zakje Damixa siliconenvet. Dus alsnog vet nabesteld. Wederom snel geleverd, maar het kostte mij wel nodeloos € 4,95 extra bezorgkosten.

snel en correct afgehandeld

goede ervaring en klant gericht

Slechte terugkoppeling vanwege niet leverbare producten

Na navraag goede afhandeling van bestelde producten

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK