Goed en snel

Snel geleverd, aanvullende vragen netjes beantwoord!

Snel en goed geleverd

Snelle en goeie service. Ruime keuze uit kwaliteits producten.

Super geholpen

Ik wist niet wel onderdeel ik nodig had om het spoelmechanisme te vervangen Aan hun de vraag gesteld en binnen een paar minuten antwoord met wat ik moest hebben Dit besteld en de volgende dag keurig afgeleverd Mijn toilet spoelt weer netjes door

Perfect!

Goed product en goed advies

geweldig een 10

Ik ben U op de eerste plaats zeer dankbaar voor de hulp die mij geboden is. Zowel bij het zoeken naar het juiste onderdeel, als naar het luisteren naar mijn klachten. Ik heb zowat heel nederland gemaild om hulp, want wist niet of ik dit onderdeel los kon krijgen. Ben op veel plaatsen van het kastje naar de muur gestuurd. Bij Uwbedrijf werd er serieus meegedacht en iederen vraag werd p.o beantwoord. Het onderdeel was er vlug, was goed, en de kraan lekt niet meer dus BRAVO. m.lagro

Prima.

Werd heel goed geholpen bij het plaatsen van mijn bestelling.

Uitstekende service

Product voldoet 100%

Was oké

Duurder wat lang vanwege levertijd maar werd uiteindelijk netjes geleverd

Snel en goed

Wat de keukenleverancier blijkbaar te min vind kan ik hier dus vinden.

Goede webwinkel

Goed assortiment, goede prijs en snel verzonden, perfect!

Gezocht, genoeg keus, juiste produkt, besteld, betaald, op tijd geleverd, paste, probleem opgelost. Helemaal goed.

wel goed.

wel jammer, dat je € 3,95 moet betalen voor een ringetje van €8,00, wat overigens zo door de brievenbus kan.

vlotte service

Er gebeurde wat er op de website was beloofd. Bestelt U voor die en die tijd, dan hebt U het produkt de volgende werkdag in huis. Sja, dat zou normaal moeten zijn, zonder dat je daar 'wilt U a.u.b. een beoordeling over Vervangingsmarkt geven'-vragen over krijgt. Als je zelf overtuigd bent van de kwaliteit van je werk, dan heb je niet een of andere externe club, in dikke lease-bakken, voor dit soort onderzoeken nodig. Dat soort PR werk is nodig om ONzekere firma's te helpen aan wat schijnzekerheid. Om b.v. de aandeelhouders te pleasen. Kappen. Dat scheelt geld. Kunnen die PR mensen ook weer eens gewoon eerlijk en eenvoudig werk gaan doen. Je spieren gebruiken. Uren maken. Dat scheelt terrasjespraat en sportschoolgedoe. Is een stuk gezonder !

Hele goeie service. Gewoon even appen en het juiste advies wordt gegeven.

Super tevreden nieuwe klant

Mijn eerste bestelling supersnel geleverd top

Een goede en snelle service

Snelle service en goed meer kan ik er niet van zeggen.

Uitstekende service

Prima hulp en vlotte levering

Het is heel eenvoudig de juiste artikelen te bestellen met de hulp van deze winkel. Een dag later had ik de gevraagde artikelen al in huis!

Geweldig goed

Perfect. Kreeg zelfs nog navraag voor het goede type

100% tevreden

Zeer correct en volgens afspraak.

Goede vlotte levering

Graag achteraf betalen

supersnel ontvangen.

door de snelle levering hebben wij maar een paar uurtje zonder quooker gezeten, toppie

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK