Er stond toen ik bestelde dat ik 2 tot 3 weken levertijd had. Maar binnen 3 dagen werd het netjes geleverd.

Past perfect

Zoals aangegeven op website

Ze zijn beter voor zichzelf, dan voor de klant

Had een pompje met slang besteld voor een zeepdispenser. Bleek het slangetje niet meer leverbaar. Volgens de Vervangingsmarkt was dit duidelijk een gevalletje van “jammer dan”. Ook geen compensatie of iets dergelijks. Dus dit was één keer maar nooit weer.

Prima zaak

Netjes geholpen met het zoeken naar de juiste gasveerdemper

Kon niet beter!

Na telefonisch overleg werd het mij heel duidelijk welke keukenkraan ik moest nemen en hoe dit tot stand moest komen. De volgende dag al werd de 20 jaar oude kraan vervangen en we zijn er heel erg blij mee, een prima aankoop!

Levering volgens verwachting.

Levering volgens verwachting. Tijdig informatie. En een gratis kopersbescherming bij aankoop van een product.

gemakkelijk besteld en snelle levering

Ideaal voor onderdelen die aan vervanging toe zijn.

Prima snelle levering

Ruim aanbod

Snelle levering - correct product

Snelle levering - correct product geleverd

Correcte aflevering van gevraagde product

Correcte aflevering van het gevraagde product

Vriendelijk en correct

Netjes en vlot

Snelle levering, fijne site en betaalbaar.

Onderdeel supersnel in huis

Besteld en volgende dag in huis!

Geweldig!

Duidelijk wat ik krijg en wanneer!

Snel in huis

Snel in huis. Netjes verpakt.

Mooi assortiment en goede service!

Mijn product snel gevonden op de overzichtelijke site. De volgende dag al in huis, precies wat ik zocht en nodig had!

Perfect!

Snelle levering! Erg tevreden!

Zeer goede ervaring overal gezocht en bij vervangingsmarkt zo gevonden zeker aan te bevelen.

Alles goed geregeld

Verzendkosten veel te hoog

Producten OK. Levering gaat snel. Ik bestelde plankdragers die in totaal 7 EUR kostten maar waar ik wel bijna 7 EUR verzending moest voor betalen. Op zich minder erg als dit via de pakketpost geleverd wordt, maar ze werden met de reguliere briefpost want amper een paar euro's kost. Dan vind ik de extra kost van 6,95 EUR zwaar overdreven.

Goede voorlichting door prettig personeel

Ik kwam er niet achter welk onderdeel ik moest hebben. Gebeld voor advies en werd voortreffelijk geholpen door Dris. Het bestelde artikel werd netjes binnen 2 weken geleverd. Grote klasse voor deze firma en personeel.

Betrouwbaar en supersnel!

Bestelde artikel snel geleverd. Goede communicatie. Kortom, dik tevreden.

Super service!

Snel geleverd, perfecte track en trace. Aanrader

topservice!

topservice!