Mooi product voor redelijke prijs

Snel geleverd, en het product voldoet aan de verwachtingen.

pootjes magnetron rooster besteld. Blijkt er maar 1 te zijn.

rubber dopjes magnetron rooster besteld. 1sopje opgestuurd gekregen. Heb ik niks aan. Hoofdprijs voor 1 rubber dopje voor een magnetron rooster.

Efficiënte behandeling artikel en snelle levering. Belangrijk minpunt zijn de 10 euro extra bezorgkosten vanwege het wonen op Texel. Overdreven hoog bedrag! Boot is veel goedkoper dan bijv die op Terschelling.Zou me wellicht doen aarzelen bij een volgende bestelling.

Staan voor hun service

Ik heb een filter voor een Quooker gekocht en ontvangen. Dit onderdeel werd snel geleverd en issues worden snel opgelost Met vriendelijke groet, Ruud van Wijk

Geweldige service en hulp bij oplossen probleem

Ik had wat problemen met het vervangen van een onderdeel van een mengkraan. Na contact gezocht te hebben middels een chat ben ik op zeer snelle en professionele wijze geholpen en is het probleem opgelost. Top!

snelle levering goede prijs kwaliteit

Website snel gevonden, goede uitleg met video, knappe prijs voor onderdelen, snel besteld en snel geleverd. Een filter in de Quooker vervangen met behulp van de video. Mooi compleet geleverd met gereedschap. Top

Snelle en juiste service

perfect geregeld

ik kreeg de tip via onze keukenleverancier Uniek,waar wij waren voor een stop in de spoelbak,was niet bij hun op voorraad. maak even een foto en stuur het op en het was geregeld TOP

Een veer voor een afvalbak Precies wat ik zocht Snel geleverd Netjes verpakt

Snel en goed geleverd.

Snel en met duidelijke communicatie de originele onderdelen. Top!

Reeds eerder heb ik een bestelling gedaan om de Salice Silent Close keukenkastscharnieren te kopen. Een bestaande keuken van ruim 10 jaar is weer als nieuw met de scharnieren. Kastdeuren sluiten weer heerlijk stil. Dank u wel. Door de bestelgeschiedenis hoefde ik niet te zoeken welk model ik gekocht had. Ik had 2 reserve scharnieren gebruikt die ik nog had en juist die moesten alsnog vervangen worden. Met emails op de hoogte gehouden dus was er gewoon de zekerheid dat de koop vertrouwd was en goed uitgevoerd werd. Erg fijn. - goede prijs-kwaliteitsverhouding - vlotte levering - prettige communicatie - overzichtelijke webshop - gemakkelijk bestellen en betalen - kortom een aanrader

Alles prima. Heldere site en ruim aanbod

Prima productaanbod, correcte afhandeling. Super!

positief

positief

super snelle levering !!

Volgens het boekje

Snelle correcte levering in zo klein mogelijke verpakking (paste in de brievenbus).

Snelle verzending en duidelijke communicatie

Snelle levering van bestelde spullen.

Prima zaak.

Na van mij een mailtje gestuurd inzake een gootsteen stopper. Direct een mailtje ontvangen met het juiste type. Een aanrader. Groet Frits Wille.

Het gewenste artikel snel en correct geleverd

De bestelling vlot en correct afgehandeld.

De bestelling correct en vlug afgehandeld. Helemaal tevreden.

Keurig dat ze mailen voor de juiste type quooker, om de correcte onderdelen te sturen. Wel jammer dat het waterslotje in de warmwaterverdeler niet past op de overdrukventiel. Dus die maar verwijderd, want zonder werkt het ook.

Gewe

Prima service als goed aangekomen en het past.

Professionele klantenservice

Ik ben prima geholpen door de medewerker van Vervangingsmarkt. Prima Uitzoek werk gedaan om het juiste onderdeel te krijgen. Ook de financiële afhandeling was snel en accuraat. Top

Snelle levering.

Overzichtelijke web site waar je snel het gezochte artikel kunt vinden.word goed verpakt.

Een goede bediening mercie

50 Weg en bos