Prima vervangingsmaterialen, goed informatie!

Ik had problemen met een Quooker Flex PRO3 en heb een nieuw filter besteld en daarna nog de kraancassette. Allemaal prima verlopen!

Perfecte service!

Na vruchteloze bezoeken aan doe-het-zelf zaken en badkamerspecialisten met behulp van whatsapp en een paar fotootjes perfect geholpen door vervangingsmarkt.nl bij het vinden van vervangende scharnieren voor mijn Sphinx badkamerkast. Daarna online besteld en binnen twee dagen in huis! Dat noem ik: perfecte service!

Goed en het product wordt op tijd geleverd.

Goed en geen problemen gehad.

Snel en correct

Nadat ik een foto had gestuurd, kreeg ik al binnen 24 uur antwoord over het product dat ik kon bestellen. Enige nadeel is dat retourzending niet kan indien het product niet past. De bezorging was binnen gestelde tijd.

Perfect!

Snelle levering en nadien goede service toen ik nog enkele vragen had.

Snelle levering en grote keuze

Duidelijke website waardoor meteen het juiste artikel besteld kon worden. Volgende dag al geleverd!

Goede service, goed advies

Gewoon goed

Ruime keuze en snel geleverd.

Juiste product snel geleverd

Perfect zoals omschreven

Perfecte levering zoals eerder afgesproken. Het stuk past perfect

Goede snelle service!!

Super!!

sehr schnelle Lieferung

ich war sehr zufrieden. Preis und schnelle Lieferung. Vielen Dank

Uitstekende klantvriendelijkheid. Er wordt goed meegedacht om tot een oplossing te komen.

ervaring is goed

nu twee maal een bestelling gedaan bij vervangingsmarkt en inderdaad de juiste artikelen vielen de volgende morgen in de bus. alles klopte , mijn complimenten.

Goed en snel

Productinformatie op de website is zo, dat ik snel het product kon vinden wat ik nodig had. Na bestelling snel geleverd.

Artikel zoals verwacht geleverd

Artikel was snel verzonden. Levering duurde helaas wat te lang. Kan zijn door drukte bij de pakketdienst. Andere pakketten kwamen wel sneller.

makkelijk gevonden en snel geleverd

vlotte levering juiste product

Goede instructie film voor montage en demontage. Goede uitleg ,sta voor stap.

Besteld, volgende dag in huis!

Snelle en correcte levering

Tevreden klant

Prima spullen geleverd

Prima advies

Op verzoek foto's gestuurd voor beoordeling van de juiste korfplug. Keuze uit 2 opties. Uiteindelijk een complete set besteld en gemonteerd.

juiste produkt

Ik had een korfzeefje nodig voor een spoelbak van het merk Franke. Verschillende winkeliers afgelopen en die hadden allemaal het nummer van de spoelbak nodig. De spoelbak is meer dan 10 jaar oud en de sticker onderaan is onleesbaar geworden. Dan kon ik blijkbaar niet geholpen worden. Tot ik de site van Vervangingsmarkt.nl ontdekte. Daar stonden die zeefjes tot in gedetailleerd beschreven. Alle maten opgemeten, vergeleken en zeefje gekozen. Het past. Dus alles is in piekfijn verlopen.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK