Goede informatie bij artikel

Keurig geleverd.

Zeer verzorgde aflevering op zeer korte tijd proficiat tot nog ne keer

Was mijn eerste bestelling

Uitstekende website met enorm aanbod

Via mijn keukenleverancier ben ik gewezen op dit bedrijf. Hier heb ik direct het product gevonden wat nodig was. Na bestelling snelle levering.

Ik had een Rada kraantje nodig en het was er binnen 2 dagen tegen een redelijke prijs. Bedrijf ga ik onthouden!

Snel en juist geleverd

Wat op de website staat klopt. VT

Goede ervaring

Juiste onderdeel en past perfect

Snel levering goed produkt

Helemaal weer top geregeld.

Weer de perfecte service gehad. Super snel antwoord met advies.

Helemaal top .word mee gedacht.en goede uitleg ..zeer tevreden

Zeker een aanrader. Goede adviezen. Bedankt

Ok

Precies wat ik zocht

De versleten onderdelen uit mijn keuken snel kunnen vervangen dankzij deze winkel.

Ze zijn steeds bereid om je telefonisch te adviseren en vragen te beantwoorden. Hierdoor konden wij probleemloos de nieuwe Quooker kraan zelf installeren

snel

goede telefonische ondersteuning

Perfecte, correcte en vlotte levering!

Meer uitleg hoeft niet hé: vlot, correct, perfect!

snelle en correcte levering top

snelle levering en goed verpakt top

Snelle correcte afhandeling van mijn zeepdispenser

Goed advies gekregen over de montage van het bestelde onderdeel. Toen dat toch niet plaatsbaar bleek omdat de kraan niet meer geopend kon worden als gevolg van verkalking werd het bestelde onderdeel zonder problemen teruggenomen en terugbetaald.

Echt perfect bedrijf! Goed advies, goed geleverd, afspraken worden nagekomen, heel fijn! Ik had een gasveer nodig voor een Prominent-stoel omdat Prominent de afspraken niet na kwam. Dankzij Vervangingsmarkt.nl is mijn stoel weer gerepareerd. Ik ben heel blij dat ze mij zo goed geholpen hebben.

zeer goed

snelle levering bestelde product

Goede backup

Te lang geduurd voor product geleverd werd, maar dat probleem lag bij DHL. Ik heb contact opgenomen, werd meteen geholpen en probleem is direct aangepakt.

lekker snel;))

bestelling is direct verstuurd en alles naar tevredenheid

Nog steeds echte service!

Ik had twee keramische cartridges voor mijn kraan besteld waarbij, zo bleek, tegenwoordig een specifiek dopje voor montage van de hendel niet meer wordt meegeleverd door de fabrikant. Toen ik aangaf dat dopje toch echt nodig te hebben heeft de medewerker van vervaningsmarkt (kostenloos!) gezorgd dat ik de dopjes alsnog ontving zodat ik mijn kraan weer kon herstellen. Service met een hoofdletter!

prima afhandeling.

snelle service en correcte levering.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK