Snelle levering.

Prettig bedrijf.

eenvoudig bestellen en snelle levering

eenvoudig bestellen en snelle levering productinformatie duidelijk en compleet waardoor ik exact het goede product heb besteld.

Positief, geweldig geholpen.

Ondanks de online verkoop, geweldig geholpen en perfecte service.

goede service en correct behandeld

Had een defect onderdeel en heeft een mooie aanbieding gedaan omdat het niet meer in garantie zat. perfect afgehandeld. Mvg Joep

Super snel geleverd

minst dure aanbieder

beste prijs en snel in huis

Correcte levering

Alles prima geregeld!

Direct op voorraad en snel geleverd via de overzichtelijke webshop.

Prima en snel

Geweldig een pluim

Supersnelle service

Duidelijke productomschrijving en snelle levering

Op zoek naar stoppen voor in de gootsteen kwam ik bij vervangingsmarkt terecht. Het is de enige site waar ik complete informatie over de afmetingen tegenkwam. Ook de uitleg was duidelijk. Dit is een winkel die niet alleen maar de productinformatie van de fabrikant op de site plaatst, maar er ook iets aan toevoegt. Wel opvallend dat er bij staat dat het product niet retour kan. Ik weet niet of dat steek houdt als je aan consumenten levert. Volgende dag netjes afgeleverd.

Snelle, correcte service

Snelle beantwoording app. Correcte service en levering.

HEEL GOED

Kundig, snel, vriendelijk. Goede ervaring.

Snelle levering, goed product.

Alle info is aanwezig om het juiste onderdeel te vinden. En de chatmogelijkheid heeft een toegevoegde waarde.

top! superaardig, goed geholpen, denken echt met je mee voor een oplossing

top1 super aardig, denken met je mee voor een oplossing van het probleem.

Prima service, betrouwbare leverancier

Laat in de middag, begin van de avond een onderdeel van een keukencaroussel besteld, de volgende dag al in huis.

Top goed product

Ik heb mijn bestelling makkelijk kunnen doen, en snel in huis. De volgende keer ga ik weer kijken of het er is.

Vlugge bediening

Behulpzaam personeel.

Snel antwoord op mijn vraag, goede afhandeling als het toch niet past.

Mooi op tijd!

Goed verpakt, gekregen wat ik gevraagd heb! Zeker goede ervaring gehad!

Whattsapp ondersteuning werkte prima

Een onderdeel van een kraan bestellen is toch spannend. Heb ik wel de goede, zo vervelend als je terug moet sturen als het niet goed is. Door de whatsapp ondersteuning heb ik meteen het goede onderdeel kunnen bestellen. En de douche lekt niet meer. Wat ik minder vond is de tekening die bij het geleverde product zat was van een kraan en niet van een douche waardoor ik even dacht... toch verkeerd product. En ik had gevraagd of ik het terug kon sturen als het niet het goede onderdeel was. Toen zat er bij de bestelling: ja, dat kan als de verpakking nog dicht is, maar het zou handiger zijn als U eerst contact had opgenomen. Terwijl ik dat gedaan heb.

Helemaal top !!!

Bestelling snel in huis. Hitac filter set voor quooker echt helemaal compleet.

Vlot

Vlot en snel

Ik heb precies geleverd gekregen wat ik nodig had.

Zeer netjes en goed geïnformeerd

Ruim aanbod, goede service

Mijn bestelling werd vlot geleverd.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK