Ik heb precies geleverd gekregen wat ik nodig had.

Zeer netjes en goed geïnformeerd

Ruim aanbod, goede service

Mijn bestelling werd vlot geleverd.

Juiste product, snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding, en een snelle en correcte levering waarvan je op de hoogte wordt gebracht.

Snelle en goede service

Duidelijke website, snelle levering

Goede voorlichting en correct verstuurd. Helaas paste de pijpsleutel niet(te groot)

Helaas bleek de kwaal van de druppende Grohe Red kraan niet te zijn veroorzaakt door het bestelde cachet. Het was een gok en dit werd me ook verteld dat indien het in het heetwatergedeelte zat de kraan zou moeten worden vervangen. Helaas € 91 Voor niks uitgegeven...

prima site en snelle levering

prima site en prima levering.

prima vlotte sevice en levering

Correct en voldoende vlug

Alles OK maar steeds hetzelfde probleem met Nederlandse websites : Ik krijg als Belgisch professioneel steeds een factuur mét BTW. Het is daardoor onmogelijk om grotere bestellingen te doen op Nederlandse websites.

Prima geregeld

Artikel was snel te vinden en werd prompt geleverd.

Website is makkelijk, onderdelen snel gevonden. Snelle levering en je kunt je pakketje goed volgen.

Prima alles keurig verzorgd

Kennis kunde en supersnel geregeld

Voortreffelijk

Zowel wat betreft de digitaal te bezichtigen artikelen als ook de telefonische informatieverschaffing daarover, en gegeven instructies alsmede de snelheid van afwikkelen. Hartelijk dank!

Producten goed tarief voor verzending slecht

Ik vindt het belangrijk dat er voor een pakketje dat per post wordt verstuurd € 10,— extra moet worden betaald omdat het naar Texel moet. De postzegel voor Texel en de andere Waddeneilanden is net zo duur als de rest van Nederland. Ik heb mijn bestelling naar iemand in Den Helder laten sturen. Groeten Herman Boekel

Vlotte levering en zeer schappelijke prijs

Binnen de beloofde tijd geleverd

Gevraagd product goed en snel geleverd.

Super bedrijf

Zij konden mij perfect helpen aan vervangende (originelen) ! Zéér snelle levering en goede vlotte afwerking van financiële kant Bedankt Vervangingsmark !

Alles perfect geregeld.

Snel en correct mijn gevraagde onderdelen ontvangen. Dikke duim.

Vlugge en correcte bezorging

Besteld en daags nadien geleverd. Aan te bevelen.

Echt top had klein plastic onderdeel nodig, en deze hadden ze op voorraad en snel bezorgd. Helemaal geweldig ……

Snelle en correcte afhandeling, prima service!

Ik had een vraag over een product, dit werd snel en correct beantwoord. Hierdoor kon ik het juiste product direct bestellen en werd het binnen 36 uur afgeleverd.

Maken hun naam waar.

Voor een keukenkast was ik op zoek naar een mechanisme met telescopische arm, die na 11 jaar de geest gegeven had. Omdat ik het juiste onderdeel niet direct kon vinden op de website van Vervangingsmarkt, heb ik met een medewerker contact gezocht. Hij hielp ons zowel via de mail als telefonisch met het vinden van het juiste artikel. Prima service van dit bedrijf en daarom kan ik hun van echt aanbevelen.

Snel, prima website

Ik zou 5 sterren gegeven hebben als de verzendkosten naar de Waddeneilanden geen €10!!!! xtra waren geweest

Bij deze bestelling zeker geen - punten.

Goede service en uitleg en snelle levering

Goede uitleg mbt benodigd type predator en geleverd na 1 dag.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK