Ze zijn vriendelijk en zakelijk te gelijk. een Klant wordt op een juiste wijze geholpen.

Prima service en levering

Geduld is een schone zaak zeker in deze tijd. Maar het was de moeite waard. Mijn relaxstoel werkt weer als van ouds. Bedankt!!!!!

Hele goede service en begeleiding!

Ik had zelf geen ervaring met deze klus maar werd goed begeleid en geholpen met zoeken naar de juiste onderdelen

Snelle levering + product functioneert

Snelle levering + product functioneert goed

uitstekende dienstverlening

Zeer snelle en correcte levering van het gevraagde artikel.

Snelle levering.

Prima product zoals omschreven en zeer snel geleverd

Prima en snel geleverd, complimenten

Snel en kundig geleverd

snel en correct

snel en correct

Zeer snel en correct

Zeer snelle en correcte levering en goede kwaliteit. Zeer goede opvolging van het bestelde na foutieve betaling van mij

Correct en volgens afspraak het juiste artikel snel geleverd.

Bijzonder veel orginele artikelen bij vervangingsmark te verkrijgen.

Heel goed,behulpzaam kennis van zaken en beleefd en vriendelijk

Ik bestelde een dop voor de keuken spoelbak, heel vriendelijk geholpen en goed advies. En heel snel kreeg ik de bestelling.

negatief

Het onderdeel, een gasket voor de Frankekraan, dat ik aankocht paste niet op de kraan. Daarenboven vond ik de transportkost voor een envelope verschrikkelik overdreven.

topservice

Groot assortiment. Eenvoudig te bestellen. Scherpe prijzen. Bestellingen gedaan voor onderdelen Quooker, pedaalemmer-deksel. Snelle levering.

Snel en zeer deskundig

Ik werd zeer professioneel en snel geholpen bij t bestellen van onderdelen voor mijn dornbracht kraan.. Leveringen en betaling allemaal heel goed en veilig

Keurig en op tijd geleverd

Onderdeel van keukenkraan besteld geleverd volgens afspraak

Snel en goed advies via de app!

Niet wetende welke korfplug we moesten bestellen voor onze keuken, kregen we heel snel en goed advies via de app. Dag later werd de juiste plug al geleverd! Hoe blij kun je dan zijn met zo'n artikel!

Vlotte levering en materiaal perfect in orde.

Het materiaal dat ik bestelde was precies zoals ik gehoopt had. Het zat goed verpakt en werd in korte tijd afgeleverd bij ons thuis.

Goede raad en snelle levering

Via chat onmiddellijk geholpen ! Uitstekend

Hele goede uitleg en feedback

Had bijzondere kraan nodig . Zij hebben meegezocht en gevonden .

Prima te vervangen onderdeel van mijn solitaire kraan.

Prima te vervangen uittrekslang van mijn solitaire kraan

Hadden we jaren eerder moeten doen!

Een simpel plastic bakje van onze anderhalve spoelbak was ernstig verkleurd en aan het afbrokkelen. De keuken is verder nog prima. Op de website een nieuwe gevonden. Paste precies. Het ziet er perfect weer uit

Duidelijk advies + snelle levering

Ik ben snel geholpen geweest via WhatsApp met een vraag die ik had ivm een korfplug van Franke.

Zeer duidelijke produktbeschrijving, vlotte afhandeling

Website is goed vindbaar, technische beschrijving van het product is uitstekend en de logistieke afhandeling is vlekkenloos.

Kwam snel aan

De uitloop voor de kraan kwam snel aan. Wel behoorlijk prijzig, maar vergelijkbaar met prijzen elders.

Heel goed geholpen.

Plug voor gootsteen in een keuken van 8 jaar geleden door middel van foto’s kunnen bestellen.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK