Perfect!!

Snel en goed geleverd.

Ben heel tevreden

Ben heel tevreden

Blij met lastig te krijgen onderdeel

Het onderdeel dat ik zocht was snel gevonden. De beloofde levertijd van 1 a 2 weken liep wel wat uit. Ik heb daarover contact gehad en werd keurig te woord gestaan door een medewerker. Het onderdeel was toen inmiddels onderweg een paar dagen later heb ik het, netjes verpakt, ontvangen.

prima service

ik ben zeer goed en deskundig geholpen bij het zoeken naar het juiste onderdeel

Heel goed.

De bestelling ging makkelijk, werd goed geïnformeerd over de voortgang en het afleveren ging ook volgens afspraak.

Snel en accuraat geholpen.

Via de e-mail mijn vraag gesteld en foto’s meegezonden van het artikel wat ik zocht. Binnen het uur een antwoord met een link naar het artikel. Gelijk besteld en de volgende dag is huis. Klasse.

Snel en goed.

Niets op aan te merken.

Veilig gevoel!

Ik heb een filter voor mijn quooker besteld. Had hem gelijk de dag erop al in huis.

uitstekende service

mijn vraag per email werd snel beantwoord en de bestelling snel geleverd,

Een aanrader

Betrouwbare site Precies zoals beschreven en snel in huis

Correcte aflevering

Goed.

Alleen jammer dat ik een week later zag zag dat het zelfde product nummer bij een andere webshop €30,00 goedkoper was. Ik zou wel zeggen zoek ook goed verder voor je besteld want dit is wel een zeer groot prijsverschil.

Makkelijk en overzichtelijke site. Alleen pasten de schroefjes niet in de kraan, hiervan was de kop te groot. Ik heb de oude opnieuw gebruikt.

Zijn goed op de hoogte van producten. Snelle en goede bereikbare klantenservice.

Over de ganse lijn prima!

Over de ganse lijn prima!

Snel geleverd, goede klantenservice

Handig en snel top

Enkel een foto gemaakt van vervanging wat ik nodig had En plop klaar dit is geweldig

perfect passend product beter dan originele zeef

zie boven

Snelle levering en perfectie informatie over de producten

Kan iedereen aanbevelen

heel goed geholpen bij het oplossen van het probleem

heel goed geholpen bij het oplossen van het probleem. samen naar oplossing gezocht en gevonden. Thanks

Goede kwaliteit, snel geleverd!

Goed bedrijf

Prima bedrijf was probleem met vervoerder en werd goed opgepakt door dit bedrijf. Wil graag van deze beoordeling gebruik maken om vervoerder DHL duidelijk maken dat er toch erg veel hapert bij leveringen. Heb zelf nu inmiddels min.10 keer hetzelfde probleem gehad , krijg melding dat pakket geleverd is , maar dat gebeurt dus niet en kan je weer gaan uitzoeken bij welk ophaalpunt je het pakketje kan ophalen. Wil dit graag melden want probleem blijft maar bestaan special bij deze vervoerder. Over bedrijf zeer tevreden

Snel en goed geleverd

Heel blij met de snelle levering, zeker een aanrader als je iets zoekt ter vervanging!

Goed product, snelle levering

De te vervangen kunststoffen ring voor de stop van de bak van de gootsteen past perfect en was snel te vinden via de site.

Top bedrijf vandaag besteld morgen in huis

Super met originele onderdelen

50 Weg en bos