Excellent

Quick and punctual!

Zeer snelle en correcte levering. Ruime keuze en product zoals omschreven.

Gewoon goed

Ten eerste blij dat een onderdeel te vervangen is. Daarbij kwam de ontdekking dat ik het bewuste onderdeel gelijk kon ophalen op een locatie in mijn gemeente...erg korte reistijd en onderdeel was zo geinstalleerd. Wat wil je nog meer?

Schitterend

Binnen 24 u geleverd.

Goed en snel ontvangen

Eerste bestelling en meteen oké

Zeer kundige mensen

Besteld artikel via website afgehaald in winkel. Mooie showroom en zeer kundig geholpen. Leveren en installeren ook complete keukens. Hebben er meer verstand van dan bij de grote keuken boeren. Jammer dat ik mijn keuken net nieuw heb, anders had ik hem beslist hier gekocht!!

Snelle levering en .uitstekende keuzemogelijkheden

Verplicht?

Prima levering en service

Prima levering en service

Goed assortiment, goed advies, snelle verzending.

keurig

mijn prullenbak gaat weer netjes dicht dankzij de veertjes

Zeer Tevreden !!

Het door mij bestelde spoelbak korfje past perfect en is van een mooie chroomlaag voorzien en de levering was snel en werd geleverd als brievenbus pakket dus ik hoefde niet thuis te blijven.

Snelle levering, maar ik heb mijn twijfels over de duurzaamheid van het artikel ! 2 haarscheurtjes in het artikel geconstateerd. Kan dit kwaad?...De tijd zal het leren. Groetjes van Johan.

Goed advies.

Prima tijd voor de klant om probleem aan te horen en advies te geven.

Vlot geleverd en correct verpakt

Binnenwerk kraan vlot geleverd

Snel geholpen met vraag

Snelle reactie op vraag. Product snel geleverd.

Goed geluisterd, meedenkend en prima advies

Mijn bezwaar gedeeld over een mankement wat optreedt bij bepaalde kraan. De medewerker wist direct waar ik het over had en kwam in tweede instantie met een constructief voorstel om het probleem op te lossen. Ben zeer tevreden over deze webwinkel.

Snel en goed verzonden.

Snelle levering.

Gebruiksvriendelijk site. Snelle levering. Goed product.

Reactie snelheid was goed

Helaas was de levertijd een groot probleem.

Goede producten en snel geleverd.

Vervangingsmarkt.nl kent een breed en diep assortiment. Ze leveren goede producten en snel.

Mijn ervaring is goed

Goede chat, snelle levering

Excellent

snel en goed

Zeer tevreden.

Op tijd geleverd volgens de afspraak

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK