Laden reviews...
742 Bewertungen in den letzten 12 Monaten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kunden loben die schnelle Lieferung und den reibungslosen Bestellprozess. Der Kundenservice wird als hilfsbereit beschrieben und die Produktinformationen sind klar. Insgesamt ist die Erfahrung positiv mit gutem Preis-Leistungs-Verhältnis. Bewertungen betonen Zuverlässigkeit von Sortiment und Lieferung.
Ondanks bevraging vooraf met type en foto’s past de sproeier niet goed op de kraan. Ze blijft er een beetje uitsteken en klemt bij gebruik.
23 May 2026
Herman
Hostade
Makkelijk veel keus en snel
Ger
Amsterdam
Snel besteld en snel geleverd prima bedrijf!
Esther
Alphen aan den Rijn
Bonjour Je n'ai toujours pas reçu le produit , est ce normal?
pascale
7 allée du parc montgermont
Geheel volgens verwachting geleverd.
Peter
Zuidlaren
Goede info en snelle levering.
Wim
NIEUW-BEIJERLAND
Easy to use site. Great schematics to help find each service piece I need. Products have a fair price. It's just the shipping fees that seem very high. My shipping fee cost more than the products I ordered. And, although it was shipped through DHL to Portugal, I have yet to receive my order. So I didn't even benefit from fast international shipping (my order was made May 14th in the evening and I am writing this review May 20th in the morning).
Gene
Trofa, Portugal
goede web side
EHL VERBEEK
Vlaardingen 0639475643
Zeer vriendelijk aan de telefoon. Snelle reactie op mails. Zeer tevreden over hun advies. Kortom heel tevreden en zeker aan te bevelen!
19 May 2026
Ina
Rotterdam
Colis toujours pas livré 10 jours après la commande
19 May 2026
Patrice
france
Onderdeel van het aanrecht al 25 jaar oud! was geen probleem voor vervangingsmarkt. Over en weer gemaild en het juiste advies ontvangen. Prima service
18 May 2026
Wim
Brunssum
Goed bedrijf, handelt snel maar als er iets niet volgens de gangbare regels verloopt zou het prettig zijn dat ze de klant vanuit het bedrijf zelf op de hoogte brengen hiervan.
Bart
Ooltgensplaat
als verwacht van dit bedrijf
jan lamers
VENLO
Harry van der Hulst
Dedemsvaart
Andreas
Blaricum
Heel fijn, dat ik nog een korfplug kon kopen voor een spoelbak die ik 20 jaar geleden heb gekocht. Door de uitgebreide beschrijving, inclusief afmetingen, wist ik ook welke korfplug ik moest bestellen.
Lilian
Enschede
Ik heb mijn bestelling keurig op tijd ontvangen, super levering In een deugdelijke verpakking
R, van Dijk
Lunteren
De levering van de bestelling was zeer vlot. Binnen één dag. Top! De prijs voor de onderdelen is erg hoog, maar omdat vervangingsmarkt de enige aanbieder is en we geen goed alternatief konden vinden, hebben we de onderdelen uiteindelijk toch maar besteld.
Martin
Julianadorp
Bestellen ging makkelijk, levering was de volgende dag. Maar voor 1 product bijna 10 emails ontvangen vind ik erg veel.
Cynthia
Beverwijk
Die bestellte Ware entspricht genau meiner Vorstellung. Der Versand erfolgte sehr schnell, toller Service!
14 May 2026
Olaf
Popelau
Goede keus in onderdelen, netjes geleverd.
14 May 2026
L
Jansen
13 May 2026
H.
Hoeven
Goed en snel geholpen via de app. Snelle verzending
13 May 2026
Marian
Zwolle
Originalteile, gute Abwicklung, schnelle Lieferung
12 May 2026
Jörg
Belm
Mooi product. Goede prijs. Supersnel geleverd.
11 May 2026
Sacha