Uitstekend!

Zeer kleine onderdeeltjes (in mijn geval voor sanitair) worden zeer vlot geleverd. Zo hoort het!

prima service

binnen een dag geleverd

Snelle en goede service

Ik kreeg goed advies toen ik belde en de volgende dag de goede spullen in huis.

Heel goed product

Goed product pas goed en snelle levering

Prima snelle levering

Alles oke

Strak, professioneel.

Strak, professioneel.

veel beloven op de site, maar waarmaken?????

producten op voorraad voor 17u besteld dezelfde dag verzonden! na twee weken nog geen levering, contact opgenomen, en ze hadden de producten zelf nog niet in stock! de klant informeren is blijkbaar een optie geworden. wel raar dat men contact opneemt ineens de levering opeens dezelfde week is toegekomen en geleverd? zal bij 1 keer blijven

Duidelijk en snelle levering

Geweldig snelle levering.

Binnen 24 uur had ik de bestelde artikelen in huis. Bij bestellen komt ook een chat-functie in beeld. Kreeg snel reactie op mijn vragen, dus kon ik ook snel bestellen.

Snel besteld en snel het juiste geleverd.

Prima verzorgt. Zeer degelijk product!

De shop doet wat je mag verwachten. Het product zat goed verpakt, zonder overbodig materiaal. Het product zelf was zeer scherp geprijsd en bleek van zeer degelijk materiaal gemaakt. De alternatieven bij de bekendere webshops waren 2x zo duur en veelal van plastic.

Supersnel geregeld en ontvangen!!

Heel tevreden over de snelheid dat ik de kraan kon ontvangen! Ga de Vervangingsmarkt zeker onthouden! Vriendelijke groet, G. van der Ploeg

OK vlug geleverd

Één aanrader

Snelle levering prijs kwaliteit ok

Snelle levering prijs kwaliteit ok

Hadden wat ík nodig had

Heel tevreden

Snel en adequaat contact. Snelle levering.

Juiste producten en op afgesproken tijd geleverd

Juiste producten en op afgesproken tijd geleverd

Smelled levering. Paste precies. Blij.

Een vlotte verzending.

Heel tevreden met het product.

snelle levering, het juiste product

had al eerder onderdelen voor keukenkraan gekocht en nu weer, later nog even gebeld ivm enig ongemak, telefonisch goed opgelost

Kennis van zaken

Keurig verpakt. Op tijd bezorgd en kennis van zaken

Omdat ik niet geheel zeker was van het benodigde onderdeel van de kraan, heb ik telefonisch contact opgenomen. Hierbij werd ik vriendelijk, met de nodige kennis van zaken, geholpen. Een dag later had ik het onderdeel al in huis.

Snelle reactie op mijn app vraag, makkelijk te bestellen, snel geleverd!

Tóp service,

Goede terugkoppeling overlevering accuraat.

onderdelen makkelijk te vinden en levering als volgens plan, met accurate melding over levering dag.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK