tijdige levering en het juiste / bestelde geleverd

prima ! tijdige levering en het juiste / bestelde geleverd

zeer slecht

niet aangebeld, ik was thuis boven op de badkamer,hoorde een deur slaan, keek uit het raam liep naar beneden weg was HDL, geen briefje in de bus achtergelaten.in de buurt geinformeerd.niemand had een pakje gekregen, aan de voordeur gekeken of er iets stond niets. Later in de namiddag ben ik achter om op het terras gaan kijken en zag ik een pakje staan, mee naar binnen genomen en opengemaakt.Aan de zijkanten was het karton ingedeukt. Het plastic waarin de gasveren zaten was aan weerszijden van beide zakjes stuk en een ook nog van onderen.\De pakbon zag er heel vies uit doormidden gescheurd en in het midden een stuk eruit gehaald. Wat er mee gebeurd is weet ik niet. Zo hoort het toch niet. Had even aan kunnen bellen of een briefje in de brievenklep kunnen doen.

Onmiddellijk online verder geholpen

Contacteerde hen met probleem ivm Francke spoelbakken. Onmiddellijk professionele en vooral correcte oplossing. Er werd zelfs een goedkopere optie voorgesteld!

Goede kwaliteit en snel verzonden

Hadden syphon met overloop nodig. Snel gebonden op de site. Niet duur en snel verzonden

Besteld en de volgende dag in huis

Zeer snel geleverd, en mooi dat dit onderdeel verkrijgbaar is

Perfecte service

Gemakkelijk te vinden onderdeel van mijn Dornbracht kraan. Snel verzonden, redelijke prijs

Uitstekende whatsapp zoekondersteuning

Kon de juiste plug niet vinden. Via whatsapp foto gemaakt van de aansluiting onder de wasbak en wasbak zelf vanaf boven. Hoppa, juiste plug besteld. Past als vanouds. Dank!

Snel en adequaat

Goed en snel bezorgd

Gewoonlijk alles op voorraad

Voeg geholpen

Prima maar hij past niet

Na montage blijkt dat er 1.5 centimeter boven open blijft staan. Geleverd plaatje verwijderd en oude geprobeerd maar dat helpt natuurlijk niet. Dan maar geen deurtjes meer en heeft de t.v een mooi uitzicht. Groet, Alfred.

Pas op, **********

Spullen worden niet geleverd. Als je reclameert geeft men niet thuis en stuurt je met een kluitje in het riet. Wees gewaarschuld.

Keurig artikel dat het stuk geraakte artikel vervangt.

Prima artikel, prima op tijd geleverd.

Snel

Goed is goed

uitstekende service en ruime sortering producten

Ik vroeg me af of het product dat ik wilde bestellen wel het juiste was, of het precies zou passen. De uitleg die mij gegeven werd was heel duidelijk en voorzien van plaatjes. Ik was erg blij met deze uitleg en blij met het product.

Gedaan, wat belooft is

Realistische info over levering! En binnen de voorgestelde termijn geleverd

Prachtige kraan

Keurig verpakt en de volgende dag bezorgd

Prima ervaring met deze webwinkel

Snelle verzending. Prima product binnen gekregen

Perfect passend wisselstuk van 30 j oude kraan

Perfect passend wisselstuk van 30 j oude lavabokraan van Grohe

Vlotte afhandeling

Mooie sortering en goede service

Volgens wens

Snelle bezorging van het bestelde onderdeel

Volgens afspraak

Duidelijke site, makelijk te bestellen, en volgens afspraak bezorgd

Zeer goede service

50 Weg en bos