Snel gevonden wat ik zocht.

De plankendragers voor de Siematic keuken (25 jaar oud) snel gevonden en snel ontvangen.

‘s Avonds besteld volgende dag rond de middag in huis

goede wil voor goede service

helaas was het toch niet gelukt. Maar adequate reactie, met retour goederen en geld.

vlug en goed geleverd

bestelling gemaakt van een produkt dat nog moeilijk te vinden is maar toch gevonden bij vervangingsmarkt en zéér vlug geleverd geweest , prima zo

Lange levertijd en past goed

Na diverse mailtjes levertijd steeds langer, jammer dat je niet automatisch op de hoogte wordt gesteld. Dus qua leertijd let op het duurt veel langer. Maar netjes verpakt.

Snelle levering, goed produkt

Product paste precies. Snelle montage, "kind kan de was doen".

Snel en goed

Kraanuitlopen besteld, snel en goed verpakt ontvangen. De afmeting bleek een halve centimeter te hoog voor het project. Terugsturen was geen enkel probleem. Goede en vriendelijke informatie.

Een niet erg gangbaar onderdeel van een mengkraan vlot gevonden. De communicatie rond de bestelling was uitstekend.

Grote sortering producten, snelle levering, goede prijzen.

was vlug geleverd

alles was ok

Alls snel en perfect bezorgd Mvg j vd munckhof

Keurige informatie. Snel order afgeleverd

Goede snelle levering

Het artikel wat we nodig hadden was snel gevonden op de site. Nadat we het besteld hadden werd het zeer snel en netjes geleverd

Juiste onderdeel snel ontvangen

Duidelijke website. Zeer uitgebreid assortiment. Snelle levering.

ze hebben bijna alles wat je zoekt !

Heb bij diverse leveranciers een verzoek gedaan om me te helpen aan de vervanging voor mijn Grohe douchekraan voor in mijn keuken. Eén van hen verwees me naar vervangingsmarkt ( "wanneer je het nergens kunt vinden, moet je eens bij vervangingsmarkt proberen"); dat klopt helemaal. Ik heb het geprobeerd te vinden bij Vervangingsmarkt en die hadden inderdaad een vervanging voor mijn 40 jaar oude kraan voor een redelijke prijs). SUPER ! Dank jullie wel.

Alles was goed

Prettige ontvangst. Mijn bestelling lag al klaar. Alles was prima geregeld. Een volgende bestelling zal ik zeker weer hier gaan doen.

Zeer goed verzorgd !!!!

Alle onderdelen zijn te bestellen

Een onderdeel van een kraan van meer dan 20 jaar oud was te bestellen. Nergens anders was dit mogelijk.

snel en goed

Het door mij bestelde werd snel geleverd en was het juiste product.

Supersnel en correct

Aan te bevelen

Bestelling goed ontvangen

Super schnelle Lieferung, Top Beratung, Aufmerksam

Beratungstelefonat: Der Verkäufer/Berater war mega freundlich und trotz Sprachbarriere hat alles gut funktioniert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

vandaag besteld,gisteren gelevert,snel dus.

zie bovenstaande.

Snelle levering helaas niet compleet

Flexibele kraanslang geleverd zonder o-ring dus dat lekt . Moest dit zelf oplossen. Snel geleverd

Vlotte levering, maar duur product

Vlotte levering, maar duur product