Zeer tevreden klant.

Kleine bestelling, snel geleverd. Snel antwoord op een vraag via mail, topservice!

vlotte levering maar naar mijn mening foutieve levering....

Geachte, Ik bestelde een gasveer gebaseerd op een lengte van 28 cm in vervanging van een oude. Er werd mij een geleverd met andere verhoudingen van opmaak en 5cm korter in uitvoering. Aangezien ik er speciaal op gelet heb deze lengte aan te houden heb ik twijfel omtrent mijn bestelling en de levering. Ik kan vanzelfsprekend niets bewijzen aangezien de bestelling zonder dubbel is uitgevoerd. Niettemin zal ik betrachten zelf een aanpassing door te voeren. Tot op heden nog geen tijd gehad. Ik had beter de oude meegestuurd.... Mvg.W.Weckx Weg naar as, 21 bus9 -3600 Genk -B

Goed product snelle levering duidelijke uitleg

Geen opmerkingen

Levering met wat vertraging aangekomen.

Goed advies ontvangen, juiste product snel in huis, alles top. Zou willen dat het bij meer winkels zo ging!

Alles keurig cf specificaties geleverd. Ik ben zeer tevreden.

Slecht

Artikel past niet en kon niet retour wat al vreemd was. In ieder geval zit ik met een plastic flesje van €25 waar je niets mee kan. Vond al raar dat je het niet retour mocht sturen.

G E W E L D I G !!!!!

Na ontdekking van een verkeerde slang is er een drukke conversatie geweest, uiteraard via Whats app en PC, maar de oplossing werd gelijk geboden. We zijn als klant tegenwoordig niet veel meer gewend aan service en inspraak, maar deze ervaring was een verademing. BEDANKT !!!!!

Prijs goed en snelle levering.

Ben goed geholpen

onderdeel snel gevonden online, goede prijs, telefonisch kordate info

ik had nog nooit zelf een binnenwerk van een mengkraan vervangen, ik kreeg telefonisch goede uitleg na het delen van foto's. Digitaal kan onoverbrugbare afstand scheppen, maar in dit geval was dat niet zo. Heel goed.

Wat langer op moeten wachten ,maar dat was al netjes gemeld

Snelle levering en goed product

goed advies en snelle en correcte levering

Ruime sortering, wel wat duur

Ik vond 10 euro incl verzenden voor een buitenkraansleuteltje wel wat aan de prijs, maar was wel blij dat het voorradig was.

goede prijs/kwaliteitverhouding

snelle levering. Alleen de rol van Google in het geheel begrijp ik niet.

Snel antwoord op mijn vraag

Heel goed tevreden !

Prima Service!

In december 2020 een sifon met membraamrubber besteld. Nu blijkt dat de rubber niet meer goed afsluit. Dit besproken met vervangingsmarkt.nl en deze hebben mij toegezegd een nieuw rubber op te sturen. Hele nette service!!

Snelle levering.

Snel bezorgd.

Juiste en volledige levering

Het enige jammere is de wachttijd van 4-6 weken. Verder materiaal prima

Exact het goede onderdeel

Keurige service

Keurige afhandeling van een foutieve bestelling

Er is maar een woord voor nodig PERFECT

Positief

Heel snel een verkeerd product vervangen

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK