Duidelijke website

Snel en netjes bezorgd.

Te duur, maar in ieder hadden jullie het wel

EUR19,- voor 4 kunststof ringetjes is wel absurd, maar kon het nergens anders vinden

Prima product

Topservice

Nou, dienstverlening hoef je niet meer te verbeteren, hoor. Is al top. Gelukkig is er nog een zaak, waar je (onderdelen van) wat oudere producten kunt kopen. Indirect dus ook nog een grote bijdrage aan hergebruik, zodat je niet al het oude meteen weg hoeft te gooien. Zonder enig direct contact toch meteen het juiste onderdeel opgestuurd en snel ontvangen. Nogmaals, topservice. Hoop dat jullie nog lang mogen blijven bestaan.

goede service

Bestellen ging vlug en goed. Leveren op de goedkoopste manier en heel snel.

Goed.

Besteld, maar de uitlevering duurde dankzij de verzender ietwat lang.

Op zich goed

Een kunststof Regina korfplugset ter vervanging van alleen de kunststof onderkant besteld. Dacht er vanwege de gelijke buiten maat te zijn, maar binnenkant was hoger dan bij de te vervangen set. Beter altijd met metalen bovenste deel en korf te leveren. Opgelost door met speedboor de kunststof binnenzijde te verdiepen en een extra rubberen ring ertussen te zetten. Daarmee kreeg ik de metalen bovenkant vast genoeg aangedraaid. Ook is het lastig om de bout van de korf plug vast te zetten , Daar heb je een erg brede platte schroevendraaier voor nodig en die heb ik niet Opgelost meteen platgeslagen stoel hoek en een tang als schroevendraaier. Zou handig zijn om er een metalen plaatje bij te leveren dat past in de gleuf van de bout om de metalen bovenkant vast te zetten.

X

In een zin uitstekend

Maarten heeft mij geholpen . Dit was uitstekend.

Alles correct verlopen

Alles volgens afspraak

Uitstekende service

Snel en goede artikel

Makkelijk zoeken en bestellen met een snelle levering

Levering werd later dan gepland, heb hierover wel vooraf bericht gehad

Bestellen, ophalen, klaar. Makkelijker kan niet

ontvangen wat besteld is volgens belofte

Snelle service.

Super. Goed en snel advies en snel geleverd!

Was op zoek naar een scharnier. Kreeg vraag om foto's te sturen. Kreeg snel advies en advies was om slechts een onderdeel van het kapotte scharnier te kopen. Voor een paar euro klaar! Volgende keer weer eerst naar vervangingsmarkt!

Correct uitgevoerd

Goede service, groot assortiment

Goed geholpen aan de telefoon. Wel jammer dat retourneren niet gratis is zoals bij veel (de meeste) webwinkels.

Bedroefend

Hoe kan je iets verder omschrijven, tja teleurstellend

lange levertijd

Rubber afdichtingsring besteld levertijd zou 1 dag zijn uiteindelijk 6 weken gewacht en zelf moeten mailen wanneer het ringetje geleverd zou worden. Het zou mooi zijn als met zelf iets laten horen als de levertijd langer is en zeker als je 6 weken moet wachten. Ik was al bijna vergeten dat ik het besteld had.

goede website, fijn gesprek en snel geleverd: TOP

TOP

snel en onberispelijk

de levering was snel, goede verpakking

Snel gevonden en geleverd.

Een onderdeel van de spoelbak van het toilet was kapot gegaan. Eerst gezocht naar een vergelijkbaar artikel, maar dat was lastig. Toen er een foto van gemaakt en met Google lens gezocht en meteen kwamen we bij vervangingsmarkt.nl uit en wisten we meteen welk onderdeel we moesten bestellen. Echt hele duidelijke site en super dat je gratis advies via Whatsapp kan krijgen. Hebben wij zelf niet nodig gehad, want met het juiste artikel was het zo gepiept. Het bestellen ging ook makkelijk en een uur later konden we het al ophalen. En ophalen ging ook snel, omdat het al klaar lag. Kortom: top!

Super goed geholpen

50 Weg en bos