vertraagde levering

iets meer dan een week langer moeten wachten, maar we werden ondertussen correct geinformeerd

Goede informatie

Zocht nieuwe cartouche voor lekkende keukenkraan. Gevonden via deze site. besteld en volgende dag in huis. Cartouche gemonteerd en lekkage is verholpen.

Alles super

Prima geholpen

Snelle juiste levering

Grote sortering, prima uitleg op de site. Snelle levering

Goed advies online . Directe keuze van het juiste product, Een dag later in huis ,

het kan vriezen en dooien

tis ff zoeken maar als het er is dan heb je het zo. Top Ciao ron

Juiste product geleverd

Quooker onderhoud simpel met complete set!

Set besteld voor onderhoud, snel geleverd en zeer nette prijs. Quooker gaf minder water en vat bleek vol kalk te zitten, dit wordt niet goed door quooker aangegeven t.a.v onderhoud, en is echt nodig!

Meest professionele ondersteuning die ik ooit ben tegengekomen bij een webwinkel!

Ik schrijf zelden reviews, maar maak hier graag een uitzondering. Zeer goede en duidelijk ondersteuning bij vragen over wat precies moet besteld worden, en bovendien zeer snel. Ondanks over en weer gemail over wat precies moest besteld worden waren er toch problemen met het geleverde onderdeel (paste niet). Toen ik Vervangingsmarkt hierover contacteerde kreeg ik vrijwel direct reactie, en belangrijker, werd me een oplossing aangereikt. Ik kreeg kosteloos bijkomende stukken toegestuurd. Ik kan deze site heel sterk aanraden.

Goed bedrijf. Snapt hoe je een wat oudere keuken kan onderhouden

Goede ervaring. Bij vragen is er een snell e kundige reactie. Iets wat niet kan of niet past wordt direct verteld. Daar heb je wat aan ( al zijn het maar een paar scharniertjes).

Dankzij vervangingsmarkt.nl hoefde ik geen nieuwe kraan te kopen.

Onze keukenkraan, Lavanto Pietro, ging steeds stroever en maakte daarbij een metaal op metaal geluid. Dankzij een nieuwe keramisch binnenwerk voor een klein bedrag werkt de kraan weer als nieuw, ik ben daarom ook zeer tevreden ook met de opengewerkte tekening van de kraan op hun site.

prima materiaal en volgens afspraak geleverd

Goede website. prima beschrijvingen.

opdracht perfect uitgevoerd

voor herhaling vatbaar bedankt

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

zeer goed

zeer goed geregelt

Zeer correcte en snelle levering.

Zeer duidelijke website. Zeer correcte en snelle levering.

Afgehandeld zoals beloofd.

Snelle en goede levering

Zeer goede en snelle levering

Het bestelde item kwam zeer goed en snel aan.

Gewoon goed!

Zeer snelle levering.

Goed en snel

Snelle levering. Goed assortiment

Top (after) sales

Prima geholpen via telefoon en mail. Zeg goede klantenservice. Snel en vakkundig advies.

Snelle en accurate levering

Binnen 2 dagen het juiste ontvangen. Prima verpakt en alle onderdelen volledig.

Perfect en snel geleverd

Zekerheid voor een volgende bestelling

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK