Snelle en goede service

Snel en goed

Snel bezorgd en goede prijs

Omdat we voor onze bijkeuken onze oude gootsteen wensten te gebruiken en we deze voordien iets te enthousiast afgebroken hadden, misten we enkele gootsteenklemmen. Na een lange zoektocht toevallig op de site terechtgekomen. Nergens goedkoper ( met de verzendkosten) gevonden behalve hier. Volgende dag in huis! We hebben de gootsteen nog niet geïnstalleerd, maar ze passen wel.

Snelle bezorging super

Vlot afgehandeld

Positief wat de materiele afhandeling betreft maar minder geschikt voor professionelen in Belgie omdat er geen correcte factuur wordt opgemaakt, met vermelding Belgisch BTW-nummer en zonder aanrekening BTW

Prima geregeld

Bestellen was makkelijk, communicatie rondom bestelling was prima. Levering was goed en snel.

Heel snel geleverd.En goeie item.Bedankt

Als ik nog een keer iets nodig heb.Dan doe ik dat bij jullie.m.v.g Adrie Elburg

Duidelijk , uitgebreide website waarin zoeken gemakkelijk is

Duidelijke website, zoekfunctie gebruikersvriendelijke en voordeel is ook dat er een afbeelding staat van de geleverde onderdelen met onderdeelnummer bij het artikel hierdoor is fout kans van het artikel nihil. Pagina uit handleiding leverancier/merk is aanwezig Snelle levering van het juiste artikel.

zeer goed

zeer goed heb gevonden wat ik nodig had heb een vraag gesteld en rap antwoord ben content

vlot geleverd

onderdelen van mijn spoelbak(korfplug en bijbehorende ringen) besteld zoals vaker wanneer kleine onderdelen nodig heb bij vervangingsmarkt.nl. Vlot geleverd zoals het hoort.

gelukkig dat jullie er zijn.

Kon bestelde artikel niet krijgen op adres waar ik destijds kranen had besteld.

Zie onder

Supersnel

Mooi product en supersnel geleverd!

Gemakkelijk te vinden onderdeel, zonder problemen kunnen bestellen, andere dag binnen, zoals beloofd

Vriendelijke service

Vriendelijke service. De omschrijving van de gasveer had duidelijker mogen zijn. Er stond weliswaar dat het een nieuw typenunmer was, maar niet dat inhield dat het uiteinde anders was dan het origineel, en dat het goed was een vervangend bevestigingselementje mee te bestellen.

Heldere website met goede zoekfunctie waardoor artikel makkelijk gevonden kan worden. Het bestelde was een brievenbus pakketje, om daar 3,95 verzendkosten voor te betalen leek me wat veel.

Duidelijke website,goede en snelle levering.

Uitstekende service

Lekker snel geleverd en goede kwaliteit.

Snelle levering tegen acceptabele prijs.

S avonds besteld, volgende dag al geleverd.

Snelle levering, slecht in retouren

Na snelle levering blijkt korfplug niet te passen. Bedrijf zegt op website retouren van korfpluggen niet te accepteren. Nadat ik het toch retour hebt gestuurd (omdat je je daar recht op hebt als consument) wordt mijn retour wel geaccepteerd maar wordt niet het volledige aankoopbedrag teruggestort. Na tweede reclamatie is uiteindelijk het volledige aankoopbedrag teruggestort.

Late bezorging door postbedrijf maar duidelijke website en goede artikelen geleverd.

Prima, snelle service.

Prima, goed geadviseerd. Snelle bestelling, levering en afhandeling. Wij zijn zeker tevreden.

Gelukkig dat de onderdelen nog leverbaar waren

Zij hebben het dus WEL

Lang gezocht naar een nieuwe afsluiter voor de gootsteen. Probleem: er zijn miljoenen vormen en afmetingen. Dat lukte dus niet, totdat ik bij de Vervangingsmarkrt ging kijken...

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK