Geweldige service

Nadat onze bestelling maar niet binnen kwam, heb ik contact opgenomen met de vervangingsmarkt, binnen een paar dagen hebben ze de bestelling kosteloos nogmaals verstuurd en toen heb ik hem binnen 1 dag ontvangen. Geweldige service.

Service met een hoofdletter.

Bij vervanging bleek dat bestelde onderdelen het euvel niet konden verhelpen. Alsnog nieuwe kraan besteld en onderdelen mogen retourneren en verrekend.

Helemaal super. Ik had werkelijk geen idee dat er zo'n webshop bestond. Ben blij met het bestelde en geleverde artikel.

Het juiste merk,goede maat en de afleveringssnelheid.Prima en zeer tevreden.

Na enig zoeken kwam ik op de site van de vervangingsmarkt uit. Heel fijn dat er precies het goede merk voor de afsluiting van de gootsteenafvoer te kopen was.

Snelle afhandeling

Eenvoudig bestellen en snel in huis

Zoals beschreven en verwacht.

Keuring op tijd geleverd.

Het onderdeel voldeed aan de verwachtingen

Daarnaast was de uitleg op de website erg duidelijk en heeft de installatie gemakkelijk gemaakt.

Prima verzorgd volgens afspraak

Alles volgens afspraak inclusief berichten van de status van de zending

Snelle levering van de juiste producten

Duidelijke website,snel de juiste producten gevonden en ontvangen.

snelle levering, goede prijs

snelle levering, goede prijs

Super goede service

Op een mail voor een inlichting ,kreeg ik direct antwoord...het artikel besteld en de volgende dag werd het al geleverd

ben zeer tevreden

Gebruiksvriendelijke site.

Vlug gevonden wat ik nodig had. Snelle service. Prima

Snelle verzending goede prijs

Onderdeel was keurig gedemonteerd zodat het een brievenbuspakje werd. hoef ik er niet voor thuis te blijven. helemaal top.

Snelle en correct contact en levering

Heb gootsteen afvoerzeef besteld en levering is prima verlopen. Goede site en bestelmogelijkheden

supersnelle levering

supersnelle levering

prima!

Snelle levering wel afhankelijk van transporteur!

Helemaal top! En snel geleverd!!

Quooker onderhoudsset in de avond besteld, volgende middag had ik het al binnen! En prijs vind ik ook goed!

Product voldoet uitstekend

Snelle levering, goed verpakt Werkt uitstekend Aanbevelen, zeker. TOP.

Goed product, prima service.

Vervangingsmarkt geeft duidelijke informatie over het product. Het werd meteen verzonden, netjes verpakt en ik had het de volgende dag al in huis.

Snel geregeld en geleverd

Duidelijke website snel gevonden besteld en ontvangen

Goede snelle service

Snelle levering en goed advies ..

Perfect service

Très bonne

Livraison des produits juste comme commandé, rapidité de livraison et livraison à la bonne adresse, bonnne qualité du matériel proposé, prix correct, packagin adapté et complet. Site internet facilement accessible et bien opérationnel. Bien cordialement. Claudio.

Eén van de weinige winkels waar ik als niet-professionele loodgieter een wisselstuk kon bestellen. Daardoor was de prijs wel wat hoger.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK