Snelle levering en het juiste

Onderdeel plint nodig en kijken met je mee wat er nodig is. Het juiste snel ontvangen.

Goede levering, slechte customer support.

Eigenlijk een veredelde drop shipping website. Een retour van een product blijkt niet mogelijk te zijn omdat: "deze set kan niet retour, dit is een speciaal besteld artikel (geen voorraad product van ons)" (quote van de customer support) EU richtlijnen ter zake omtrent retour recht zijn meer dan duidelijk, echter blijft een retour geweigerd.

Goede producten, maar!!!!!!

Ik heb hier een paar dingen gekocht. verzending en verpakking helemaal prima. Echter kwam ik er achter dat afbeeldingen op de site niet overeenkomen met het product wat ik in huis kreeg. Het ging over een inlaatcombinatie voor een boiler. Dit aangekaart, maar bleek in de beschrijving te staan dat het een andere inlaat combinatie betrof. Dit is erg verwarrend als je iets online koopt en het wijkt af van de afbeelding. Ook had ik dit met een inlaat combinatie van een Quooker. Stonden op de foto afdicht ringen bij. Maar in de beschrijving staat dan op het laatst. Ex. Ringen. Het vermelden van afwijkende afbeeldingen misschien corrigeren of verbeteren.

Bij het tweede bericht geen reactie

Bij het tweede bericht geen reactie meer

Top .Super duidelijk en heel snel afgewerkt.

Artikel besteld snel ontvangen

Krek wa'k wou1

Vlotte afhandeling; snelle levering

Snel geleverd!

Snel geleverd!!

Snelle levering, groot assortiment, mooie prijzen, prima winkel.

Onderdelen voor de spoelunit van het toilet nodig. Gemakkelijk te vinden, duidelijk omschrijving en supersnel geleverd voor een uitstekende prijs.

heel goed

top levering en verkopen dingen die je verder moeilijk kan vinden duidelijke en makkelijk zoeken.

Precies ontvangen wat gewenst was en snel

Duidelijke omschrijving van artikelen

Snelle levering van Dornbach binnenwerk

Grote keuze

Heb snel de juiste kraan kunnen vinden op de site.

supersnel

Duidelijk, eenvoudig, supersnel!

Snel geleverd en goed verpakt

Na bestelling via een prima werkende website, werd de bestelling binnen twee werkdagen afgeleverd. Goederen waren uitzonderlijk goed ingepakt, zodat kans op schade nagenoeg nul is

Zeer snel en goed geholpen

Ik had een cartouche van een ikea kraan nodig die Ikea zelf niet levert (dus je moet gewoon een nieuwe kraan kopen...) Ik stelde een vraag of ze die hadden. Kreeg binnen een paar minuten een vraag om een foto op te sturen. Dit de volgende dag gedaan en snel daarna een mailtje met een linkje van het juist artikel. Gekocht en gemonteerd en helemaal goed!

Zoals het hoort te zijn

Bestelling zoals het hoort. Goede omschrijving. Vlotte levering. Goede kwaliteit.

Prima, verzendkosten hoger dan andere webwinkels

Prima, prijs ok. Ongeveer zelfde dan bij andere webwinkels.

wij zijn zeer tevreden

De beschrijving van het onderdeel was heel nauwkeurig, zodat wij de juiste beslissing konden nemen. En de levering was snel.

Prima.

Zat met vragen, werd uitgezocht/ advies gegeven, per omgaande.

Doet wat een bedrijf met vervangingsonderdelen moet doen.

Super dat ongelooflijk veel kraanonderdelen gewoon op voorraad zijn. Ik heb geen gebruik gemaakt van de bezorgservice, maar uit eerdere ervaringen daarmee weet ik dat dat toen ook vlekkeloos verliep. Deze keer ben ik de onderdelen gewoon gaan halen op de vestiging. En daar lagen ze keurig voor me klaar. Ook in Coronatijd prima service.

Perfect!

Bestellen ging eenvoudig, bevestiging was er vlot en de goederen ook. Prima.

redelijk

Fijn dat dit product geleverd kan worden. Echter jammer dat deze 2 glaasjes afzuigkapverlichting zonder bescherming in één verpakking bij elkaar zaten. Belachelijk véél portokosten voor een product dat in een eenvoudige envelop van minder dan 20 gram verzonden werd!!

Zeer volledige site - snelle afhandeling.

Zeer tevreden over omschrijving en foto’s van het product dat ik zocht. Ik werd erop attent gemaakt dat het product (stop voor afwasbak) in België mogelijks een andere versie was dan in Nederland. Dit was effectief zo en dit bleek ook uit de verschillende detailfoto’s. Jammer dat verzendkosten pas wegvallen vanaf een groter bestelbedrag. Meer items had ik niet nodig.

Correcte opvolging en verzending.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK