Snel en duidelijk. Was precies als omschreven en paste perfect

Snel en correct geleverd

Benodigde artikelen waren goed op de website te vinden en de levering was snel en correct

Ik ben zeer tevreden

Prettig en snel geholpen

Mijn probleem met een lekkende keukenkraan zijn met de juiste vervangingsonderdelen snel en accuraat verholpen.

Snel en goed geleverd.

Duidelijke site, snelle levering, maar wel geleverd in een grote verpakking waardoor veel lucht vervoerd en afval gecreëerd (plastic opvulmateriaal).

Doet wat ze beloven

Eerst goed advies over type. Toen prima geleverd.

Zeer snelle service en product is prima

geen aanmerking

geen ervaring maar het werkte

Snel en goed

De site zorgde ervoor dat ik het onderdeel snel kon opsporen. De levering ging ook vlot en een technische vraag werd via een mailtje goed beantwoord.

Perfect!

Goed onderdelen kunnen vinden en erg snel bezorgd.

snelle en accurate levering

Snelle en accurate levering geleverde producten zijn van zeer goede kwaliteit

Super service

Nog nooit zo een goede service gehad op nog geen 10 minuten wist ik via wats ap wat de juiste code was voor mijn wisselstukken van mijn 30 jaar oude thermostatische kraan en in een mum van tijd was het onderdeel geleverd Nog ëens een dikke pluim voor de super service doe zo verder

heel betrouwbaar, goede communicatie.

Ik bestelde online mijn producten en deze werden 3 dagen later zonder problemen geleverd. Goede service.

Precies wat ik nodig had

Perfect site, ik ben mijn keuken aan het restaureren. Je kunt hier voor veel zaken terecht.

Goede zaak

Snelle levering en het glas was goed verpakt.

Alles correct en vlot verlopen

Correcte service zoals het hoort

Artikel, welke benodigd was ter vervanging van het oude was in 2 dagen thuis

Via de email kan ik het programma van "Vervangingsmarkt" vinden en na enig zoeken wat ik wil hebben kan ik de benodigde onderdelen zoeken/vinden, welke ik nodig moet hebben.

Prima service en prima product!

Overzichtelijke webshop. De producten zijn gelmakkelijk te vinden, afmetingen zijn correct weergegeven en kwaliteit is correct. Snelle verzending en afhandeling. Prima zaak!

Goede service, doen wat ze beloven.

Ik zocht, kwam snel op deze aanbieder terecht en na de bestelling te hebben geplaatst werd die ook snel geleverd. Prima!

Prima in ondersteuning en snel anticiperend

Fijn bedrijf en flexibel

Prima levering

Prima snelle levering

Goede voorlichting en snelle bezorging

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK