Deskundig advies en snelle levering

Naast leveren van onderdelen ook goed advies over montage. Top! en tevreden.

Ze hebben alles wat op dit gebied ooit vervangen moet worden plus zonodig telefonisch advies.

correcte adviezen en levering

correcte adviezen en levering. onderdelen passen perfect, kunnen weer lang vooruit. ben zeer tevreden

Het juiste product geleverd, binnen de gestelde termijn.

Het product staat goed omschreven, waardoor het juiste product kan worden geselecteerd.

Top! Fijn ook de extra documentatie die beschikbaar is

Snelle levering, prima prijs, toegang/links tot benodigde informatie hoe je de reparatie moet uitvoeren.

Goede online hulp gekregen. Juiste onderdeel ontvangen.

Correct

Zoals vooropgesteld werd mijn product geleverd op het juiste moment

Goeie site met veel onderdelen

Wel duur voor een O-ring, bijna 15 eur en 3,95 verzendkosten. (Envellope met standaard postzegel <20gram) Wel snelle levering

Geweldig, geholpen. Top dat ze met een WhatsApp werken. Ff foto doorsturen en direct het onderdeel

Top geholpen. Super dat ze met what app werken. Even foto doorsturen en het juiste onderdeel werd gelijk opgestuurd. Volgende dag in huis.

Prima ervaren

Snelle service en goed product

Professionele hulp

Na foto van mij gezien te hebben stuurde ze alternatief product door Top

Betrouwbare firma met uitstekende serviceverlening

Zeer snelle levering van mijn bestelde artikel (gasveer voor relaxfauteuil). Bij montage van de gasveer bleek de fabrieksafstelling van de zuigerstang van de gasveer niet overeen te komen met de bevestiging aan de relaxfauteuil. Zonder problemen de gasveer omgeruild voor een exemplaar waarvan de zuigerstang door de medewerker van Vervangingsmarkt op de juiste afstand werd afgesteld. BINNEN 2 dagen het nieuwe artikel ontvangen! Respect voor zo'n service.

Supergoede service

Altijd goede snelle informatie per app contact!! Ik vind voor mijn klanten vaak de juiste onderdelen.

Toppie

Veel keuze. Vlug bezorgd. Goede kwaliteit.

Ik ben erg blij met de rubbers

De rubber banden voor de gootsteen stoppers zijn zeer effectief. Ze sluiten goed af. Ik kocht ooit bij een bedrijf in Groesbeek een complete gootsteenstop maar daar bleek dat i.p.v. rubber iets van een soort kunststof in te zitten. Gevolg: het smolt en vervormde en het water liep in rap tempo weg. Nu heb ik drie goed functionerende stoppers. Groeten uit Mook

Helemaal perfect!

Via email informatie gevraagd en heel snel het juiste antwoord gekregen en advies over het zelf verrichten van de reaparatie aan de kraan. Tevens direct het juiste onderdeel geadviseerd en die is de volgende dag bezorgd. Ik kom ongetwijfeld weer langs bij vervaningsmarkt.nl en kan iedereen dit bedrijf aanraden. Top!

Zeer adequaat en zorgzaam

Zie boven

Ik was op zoek naar een specifiek item voor een kraan en werd super geholpen. Elke vraag werd snel beantwoord en ik kon bestelling dan ook zonder problemen doen!

goed geregeld !

goed geregeld !

Perfect volgens afspreek geleverd.

De scharnieren zijn zeer goed door een monteur geplaatst kunnen worden.

Uitstekende behandeling

Via Whatts app zeer deskundig geholpen. Wat ik nodig had werd nog dezelfde dag verzonden, terwijl het toch al na vijf uur was. Hier past maar een woord :"Uitstekend !!

Duidelijke website. Makkelijk bestellen. Op tijd geleverd.

Dit bedrijf heeft een keurig en toegankelijk overzicht van producten. Bestellen is simpel en de levering is verrassend snel. Compliment.

Perfecte service

Eenvoudig te bestellen; correcte levering; product voldoet aan de beschrijving

Kraan onderdeel besteld. Supersnel geleverd!

Prima geregeld.

Wastafelkraan snel geregeld en alles werkt weer.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK