Bekijk goed welk type je nodig hebt, end an is de service perfect, de site laat toe om goed het type te identificeren.

Correcte producten, wel lange levertermijn

De inhoud van mijn zending was in orde en van goede kwaliteit. De tijdspanne tussen mijn bestellen (en betaling) en het moment dat Bpost het pakje had ontvangen heeft wel even geduurd. (Besteld op 27/2 --> bevestigd op 5/3 --> ontvangen bij bPost op 10/3).

Snelle en goede service.

Bestelling via de site snel geregeld en volgende dag reeds in huis, top.

Zeer positief

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Minder!!

De glaasjes die ik besteld had zijn te dik,diameter is goed. Staat niet in omschrijving, gevraagd om te ruilen,was niet mogelijk. Dus ik heb er niks aan!! Weggegooid geld,dus geen goede ervaring!!

goed gelopen

vriendelijk, delen zoals besproken/gezien, vlotte reactie, lekkere koffie, top.

Snel en accuraat geleverd

Hoewel ik al eerder goede ervaring met vervangingsmarkt,nl heb opgedaan, had ik deze keer de zelfde onderdelen weer nodig voor het herstellen van de spoelbak afsluitingen.

Uitstekende prijzen en zeer snelle levering

Ik had wat vervangende onderdelen nodig om een Solitaire keukenkraan te repareren. De prijzen waren erg goed en de levering was zelfs sneller dan ik had verwacht. Onderdelen waren correct en pasten perfect. Tap is nu gerepareerd en werkt lekvrij

Juiste product geleverd, en ook nog snel en een goede prijs.

hardstikke goed!

We hadden n nieuw binnenwerk voor de kraan nodig, de loodgieter durfde het niet aan. We zijn zelf bij jullie terechtgekomen en hebben onze kraan kunnen maken.

Lange levertijd hoge verzendkosten

Ik hoefde een miniscuul filtertje voor in de douchekop te ontvangen. Weegt nog geen 5 gram en kwam in een envelopje in de brievenbus . Persoonlijk vind ik 7 euro verzendkosten dan wel erg veel!! Verder 2 weken erop moeten wachten, best lang in deze digitale tijden

Snel en vakkundig

Goede omschrijving op de website en zeer snelle levering, klasse !!

Top ,vriendelijk geholpen

Opgehaald op winkel adres vriendelijk geholpen, product was ook super en past perfect

Prima ervaringen met Vervangingsmarkt.

Zowel advies als levering zijn uitstekend. Daarnaast is de nazorg ook prima verzorgd. Heel plezierig contact met de medewerkers. Kortom: Klasse!

Goede en snelle service

Goede en complete service

super vlotte levering!

Prima service en levering

Snel ontvangen wat ik had besteld. Fijn!

Perfecte service

Door het gebruik van WhatsApp, was het vinden van mijn kapotte product snel gevonden. Een foto opsturen en binnen de kortste keren was ik in staat het gevonden product te bestellen. Twee dagen later in huis.

Eénmaal gevonden, dan vervangingsdeel snel gevonden!

Onderdeel van een lekkende klassieke badkamer kraan moeten zoeken op internet. Dit omdat vanwege de Corona de speciaalzaken die badkamers verkopen met klassieke badkamerkranen zijn gesloten. Na een foto gemaakt te hebben van het lekkende binnendeeĺ van de kraan, ben ik gaan Googlen. Totdat Vervangingsmarkt vond met daarin de merknaam van de klassieke kraan. Onderdeel in jullie lijst vergeleken met mijn fotootje en de koop was gesloten. Dit ondanks het feit dat het materiaaĺ SS(roestvaststaal) was ipv bronze.

Duidelijke website en productomschrijving. Snelle levering,

Op de website kon ik goed zien welk product ik nodig had. Heel duidelijk en precieze omschrijving. Ook nog heel snel geleverd

Best ok tot misschien een volgende keer

Vlotte levering

Mijn bestelling is keurig en vlot geleverd met een goeie instructie op de site.

goed advies en snelle levering

Het advies via WhatsApp is snel en deskundig. De levering is snel. Alles perfect geregeld.

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK