Bestelling netjes geleverd binnen de aangegeven termijn

Voor mij was op basis van deze bestelling de ervaring uitstekend.

Goede en snelle levering

top

top

Snelle levering maar helaas door mij verkeerd ingemeten en snel een retourmail gemaakt. Binnen een paar dagen antwoordt en retourzending geregeld. Erg makkelijk. Geld stond zeer snel retour op mijn rekening. Keurige service

Snelle uitstekende service.

Ondanks dat er op de website expliciet staat vermeld dat bestelde korfpluggen niet geruild mogen worden, mocht ik toch langskomen om mijn verkeerde plug om te ruilen.

Uitgebreid assortiment en snelle levering.

Netjes afgehandeld

OK

Alles naar wens.

Besteld, dag er op binnen. De prijs was ook prima. Aanrader.

Prima product en snel geleverd

Advies, daar is waar het omgaat, en dat doen ze uitstekend in 010

Vakkundig dat zijn ze

Super! Groetjes in Nederland

Snel en volgens afspraak

Snel en volgens afspraak

Top. Snelle service. Alles oké.

Prima. Vandaag besteld morgen in huis.

Prima website.

Plug besteld voor wasbak. De plug is van goede kwaliteit en op tijd geleverd. Niets op aan te merken.

de goede producten in perfecte staat, perfect verpakte en perfect op tijd geleverd

Goede keuze mogelijkheden op de site. Na bestelling werden we op de hoogte gehouden van de verzending van de goederen en verwachte levering. Alles zoals gemeld. Zeer tevreden.

Eenvoudig bestellen en betalen. Juiste en tijdige levering.

Top levering

Korfplug besteld werkt weer prima

Gezocht en snel bij vervangingsmarkt gevonden.

Goede prijs en snel geleverd.

Schnelle Lieferung, alles bestens, Danke!

Ersatzteil passt perfekt, schnelle unkomlizierte Abwicklung!

Goede service bestelling zoals beloofd

Per ongeluk een item teveel besteld. Gemaild en direct in behandeling genomen. Geld binnen 2 dagen retour op me rekening rede van 4 sterren ipv. 5: Zelf luxe gewend met bestellen 7 dagen per week in het weekend worden bestellingen niet verwerkt pas maandag bericht ontvangen over levering. Liefst 4,5 sterren willen beoordelen

Ben zeer tevreden Zowel het product als het leveren geen problemen ervaren Ruime keuze voor een goede renovatie van je keuken

Goede spullen voor een goede prijs

Zeker de aanbeveling waard. De omschrijving van de onderdelen zijn zeer correct en deze passen dan ook perfect. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

goed ,snelle levering

snell levering en goed advies

Prima prijs kwaliteit

Levert snel en prijs kwaliteit is prima

Zeergoed

Ben te vreden met de levering

50 Weg en bos

Bergschenhoek 2661DK